Tegenspoed leidt vaak tot behoorlijkheid

- Apr 09, 2018-

Tegenspoed leidt vaak tot behoorlijkheid

Het leven is altijd een mengeling van verdriet en geluk. Wanneer mensen geconfronteerd worden met adverdity, zinken sommige mensen terwijl anderen het overwinnen met een moeizame contacthouding. De laatste hebben voortaan een intense passie en enorme vastberadenheid om moeilijkheden op weg naar welvaart te overwinnen.

Jiacheng Lee is een goed voorbeeld om te illustreren dat tegenspoed vaak tot welvaart leidt. Lee, die wordt gezeild als de rijkste persoon in China. Had veel geleden voordat hij zijn fortuin verdiende, hij zegt dat zijn succes groeit uit de vruchtbare bodem van tegenspoed in zijn vroege jaren. Integendeel, degenen die geen tegenspoed hebben ervaren, zijn tot op zekere hoogte tevreden met het huidige leven, en ze zijn niet vastbesloten om deze aangename dagen te verbreken om zich in onbekende gebieden te begeven. Daarom zijn de meesten van hen ze brengen hun potentieel niet ten volle tot leven. In feite is het leven net als een veer, hoe zwaarder je het drijft. Hoe hoger het springt.

In adevrsity, terwijl pessimisten denken dat het aan het einde van de wereld komt. Optimisten blijven opgewekt. We moeten niet vergeten dat tegenspoed genialiteit en fortuin onthult, het verbergt, wat ons enige aanmoediging zal geven als we in de problemen zitten.

Een paar:De kracht van samenwerking Volgende:Master Time