Acrylplaatproceskenmerken

- May 28, 2018-

Proceskenmerken

1. Polymethylmethacrylaat bevat een polaire methylgroep, heeft een relatief voor de hand liggende hygroscopiciteit, de waterabsorptiesnelheid is over het algemeen 0,3% - 0,4%, moet vóór het vormen worden gedroogd, de droogomstandigheden zijn 80 ° C -85 ° C en 4-5 uur drogen.

2. Polymethylmethacrylaat heeft significante niet-Newtoniaanse fluïdeigenschappen binnen het temperatuurbereik van de vormbewerking, de smeltviscositeit neemt significant af met toenemende afschuifsnelheid en de smeltviscositeit is ook gevoelig voor temperatuurveranderingen. Daarom kan voor het polymethylmethacrylaatvormproces het verhogen van de vormdruk en -temperatuur de smeltviscositeit aanzienlijk verlagen en een betere vloeibaarheid bereiken.

3. De temperatuur waarbij polymethylmethacrylaat begint te stromen is ongeveer 160 ° C, de temperatuur waarbij de ontleding begint hoger is dan 270 ° C, en het heeft een breder temperatuurbereik van de verwerking.

4, poly methylmethacrylaat smeltviscositeit, koelsnelheid en sneller, het product is gevoelig voor interne stress, dus het gietproces van strikte controle van de voorwaarden, na de vorming van producten moet ook na de verwerking.

5, polymethylmethacrylaat is een amorf polymeer, krimp en zijn reeks van veranderingen is klein, in het algemeen ongeveer 0,5% - 0,8%, is bevorderlijk voor het vormen van een hoge maatnauwkeurigheid van kunststof onderdelen.

6. Het polymethylmethacrylaat heeft een zeer goede snijprestatie en de profielen kunnen gemakkelijk worden bewerkt tot verschillende vereiste grootten.


Verwerking technologie

Polymethylmethacrylaat kan worden gebruikt voor gieten, spuitgieten, extrusie, thermovormen en andere processen.


Een paar:Van penendoos tot acryl pen- en potloodhouder Volgende:Oude gokker