Verwerking van acrylproducten 4 Opmerkingen

- Jun 05, 2018-

Na de verwerking en afwerking van de acrylproducten zijn er vier punten die onze aandacht nodig hebben:


Ten eerste is de thermische vervorming van de gewone acrylplaat ongeveer 100 graden, dus bij het gebruik van acrylproducten moeten we letten op de temperatuurwaarde, zoals de temperatuur die bij continu gebruik niet hoger dan 90 graden mag zijn.


Ten tweede is de oppervlaktehardheid van acrylproducten gelijk aan die van aluminium, dus bij gebruik van acrylverf moeten we oppassen dat er geen krassen op het oppervlak komen. Bij krassen kan het originele glansoppervlak worden hersteld door polijsten.


De vervaging of onreinheid van de acrylproducten veroorzaakt door een lichte kras of elektrostatisch adsorptiestof kan worden gereinigd met een sopje gedrenkt in 1% van de zachte doek.


Ten vierde, dit is in het proces van acryl productassemblage nodig om aandacht te besteden aan de details, omdat de acrylplaat een bepaalde uitzettingscoëfficiënt heeft, dus tijdens de installatie moet het rekening houden met de thermische uitzetting en krimpfactor van acrylplaat, wanneer de de assemblage moet een telescopische ruimteopening hebben.


Hieronder vindt u onze acryl cosmetische organizer laden, het is volledig handgemaakt, het is multifunctioneel en met een grote capaciteit, als u geïnteresseerd bent in het, neem dan gerust contact met ons op.

Acrylic Cosmetic Organizer Drawers (3).jpg


Een paar:De stervende vader gaf zijn 5-jarige dochter een levenslijst Volgende:De levering van residentieel land in Guangzhou steeg met 40% in 2018