Acrylproducten Proces

- Jun 12, 2018-

snijdend

Lasersnijden is een soort contactloze snijmethode, de laser kan allerlei patronen, woorden enzovoort knippen. Technologie is de energie die wordt afgegeven door een laserstraal naar een acryloppervlak om de acrylplaat te smelten. De lasersnijmethode kan het complexe vormmateriaal nauwkeurig snijden. Het snijmateriaal behoeft alleen een polijstbehandeling. [2]

Ponsen

Boorgaten: bepaal de locatie van acryl op basis van de locatie van de tekeningen en perforeer vervolgens gaten.

CNC-ponsen: het is erg handig om een gat met een machine te ponsen. We hoeven alleen de afmeting van de tekening op de computer te gebruiken om de kaart op de computer naar de CNC-machine te plaatsen en de machine zal automatisch werken.

polijsten

Klanten hebben hoge kwaliteitseisen nodig voor producten die gepolijst moeten worden. Dit proces wordt bereikt door traditioneel polijsten en polijsten van stoffen.

De polijstmethoden zijn als volgt: 1. traditioneel polijstwielpolijsten, 2. polijsten met vuur, 3. diamantpolijsten.

Heet buigen

Het heet buigen van acryl kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Tegelijkertijd kunnen veel acrylplaten op een set hete buigmachines worden geplaatst en een vorm worden ingesteld voor warm buigen. Het grootste deel van de thermische buiging is alleen de thermische buiging van enkele of parallelle lijnen. De hoek van het hete buigen kan worden geregeld volgens de vorm.

bonding

Lijmen is een zeer veeleisend proces, niet alleen om het product te positioneren, maar ook om de stevigheid van het product te verzekeren.

Monteren

Assemblage zonder spreken is een combinatie van meerdere onderdelen en een compleet product. De kwaliteit van het eindproduct wordt gecontroleerd en het product wordt verpakt en geproduceerd nadat de bevestiging correct is.


Hieronder staat onze nieuwe roterende bureau-organizer, deze heeft het proces van boven de 6 doorgegeven, als u hierin geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact met ons op.

Rotating Desk Organizer (1).jpg

Een paar:Als een sleutelfiguur van de Sco speelt China een belangrijke rol Volgende:Nieuwe langere kogeltrein trein om in juli te starten