Acryl producten

- Sep 09, 2016-

Na zijn afstuderen kom ik naar Shenzhen Tinya Plastic Products Co., Ltd te werken. Als een verkoper. Allereerst moet ik enige tijd om te leren kennen van de voornaamste producten van ons bedrijf. Na een periode van studie weet ik dat ons bedrijf voornamelijk uit acryl producten is.

Wat is het acryl? Acryl ook genoemd PMMA, organisch glas, plexiglas of lucite. Hets een soort belangrijk materiaal. Acryl wordt wijd gebruikt, niet alleen in de business, lichte industrie, bouw, chemische industrie enz. En ook meest gebruikte in reclame, zoals zuchten, reclame bord, paneel van de lichtbak en/of letters. Ook acryl make-up display, sieraden opbergbox, foto studio box, elektronische sigaret display, aquarium enz. Afhankelijk van de stijl of het ontwerp. Kies en meest geschikt materiaal. Verschillende stijl, gebruik verschillende acryl, kleur en kwaliteit.

Ik ken de acryl producten en bevalt. Ik kan onze producten introduceren en geven een aantal suggesties aan onze klanten. Het is een geweldig iets.


Acryl Nail Polish organisator

Een paar:Mijn nieuwe leven In Tinya In 2016 (1) Volgende:Gemaakt In China, verbeter de wereld