Acryl pennenhouder displaystandaard

- May 29, 2018-

De pennenhouder heeft een verscheidenheid aan stijlen, met verschillende materialen, perfecte rondingen, slim ontwerp, een pen, een tack, een paperclip, een kaart, een nietmachine en andere kleine voorwerpen, en de tafel kan schoon en opgeruimd worden gehouden.


De penhouder bestaat voornamelijk uit een houten pennenhouder, ijzeren net, pennenhouder, papieren omslag, pennenhouder en plastic pennenhouder. De penhouder kan worden opgedeeld in vele stijlen, zoals (meerdere verdiepingen, divers, multi-type, multifunctioneel). Met verschillende materialen, perfecte rondingen, een ingenieus ontwerp, het opbergen van kleine voorwerpen zoals pennen, pinnen, kaartclips, visitekaartjes, nietjes enzovoort, kan het de tafel schoon houden.


De pennenhouder wordt gebruikt voor het plaatsen van vaak gebruikte bestanden en materialen en voor gemakkelijk toegankelijke bestanden. Bovendien is het mooi en duurzaam, waardoor kantoorruimte schoon en overzichtelijk is en mensen een gevoel van schoonheid en schoonheid krijgen.


We hebben een nieuw ontwerp van acryl penhouder display stand zoals hieronder, het gebouwd met 3 compartimenten, kan je alle penpotlood, wissen, liniaal, nietmachine of andere accessoires sorteren. Als u uw kinderen een verrassing wilt geven, is onze acryl pennenhouder een goede keuze. Uw kinderen kunnen het gebruiken om hun bureau opgeruimd en schoon te maken.Een paar:Xinhua-commentaar: zet de vleugels van technologie in kinderdromen. Volgende:De inleiding voor het parkeren voor gezinnen die studenten oppikken