Kenmerken van acrylmateriaal

- Jun 07, 2018-

1, ongeëvenaarde weersbestendigheid buitenshuis, paneelcoating hoge concentratie ultraviolet absorptiemiddelen, geïmpregneerde autolak, geïmpregneerde autolak, kan worden gegarandeerd langdurig, geen vervaging, levensduur tot 5-8 jaar.

2. Transparante borden zijn glashelder en transparant. Ze zijn 200 keer zo groot als glasproducten. Er is bijna geen gevaar voor breuk.

3, is de oppervlakteglans hoog, vlot en vlot, en de transmissie is zo hoog zoals 93%.

4, met transparant, semitransparent, melkachtig wit en verschillende kleuren en verschillende oppervlakte-effecten, met behulp van een nieuw type polyester materiaal, door de hete gebogen vormen of vlakke rand, metalen basis ingebouwde lichtbron, uiterst visuele impact.

5, de verwerking van de prestaties is goed; thermovormen maakt visueel prominente tekens en labels, de verwerking is eenvoudig en de kosten zijn redelijk. De technologie is voortreffelijk, het volledige lettertype is spiegeleffect, de basis heeft geen plooien, geen verbindingen en alle niet-vastkerende delen worden niet zichtbaar.

6, groene milieubescherming, afvalstoffen kunnen grondig worden teruggewonnen, recycling en gemakkelijk te gebruiken. De lichttransmissie is goed en het lichtbronproduct kan worden verminderd, het elektriciteits- en elektriciteitsverbruik wordt verminderd en de gebruikskosten worden verlaagd.

7. Uitstekende oppervlaktehardheid en krasbestendigheid. Het product heeft een goede bescherming voor de ingebouwde lichtbron en verlengt de levensduur van lichtbronproducten.

8, goede chemische weerstand, beter dan de meeste andere plastic materialen.

9, gemakkelijk schoon te maken, te onderhouden, te zorgen dat borden en lichtbakken er als nieuw jaarrond uitzien, rationeel ontwerp, regen- en vochtbestendig, open structuur, gemakkelijk in onderhoud.

10, brandbaarheid: geen zelfontbranding en zelfdovend.


Hieronder vindt u onze acryl desktop organizer, deze heeft vooral voordelen, als u het leuk vindt, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Acrylic Desktop Organizer (1).jpg

Een paar:Het India Court oordeelde dat lachen bij echtgenoten een reden kon zijn voor echtscheiding. Volgende:Het fenomeen van synchrone vakantie is prominent