Acryl cosmetische organizer

- May 14, 2018-

Cosmetica organizer box, voornamelijk gebruikt voor het verzamelen van cosmetica en een verscheidenheid aan particuliere kleine dingen, naast de locatie van een collectebus, gesneden in verschillende maten van het rooster, kan erg handig zijn om cosmetica, huidverzorgingsproducten en flessen en blikjes te maken netjes opruimen. Niet alleen dat, wanneer de cosmetica-verzamelkast in de modebranche in de wasruimte en de kaptafel wordt geplaatst, voegt het ook een mooie kleur toe aan de hele kamer, waardoor de stemming gelukkig wordt. Magisch afwerkingseffect is handiger in gebruik.


In feite is de cosmetica-opbergdoos ook een kleine prullenbak, je denkt dat je hem moet inpakken, je kunt hem gebruiken. Het kan worden opgevouwen en er is geen ruimte nodig wanneer het niet nodig is. Privé-kleine dingen kunnen ook hun eigen huis hebben.


Als u een schoon, opgeruimd huis wilt zien, is onze acryl acryl make-up organizer met 6 laden een goede keuze, de afbeelding hieronder, kijk alstublieft.

6-drawers-acrylic-makeup-organizer (1).jpg


Een paar:Europa: de weerspiegeling van de internationale financiële crisis Volgende:Moeten de feestdagen van de Gouden Week worden afgeschaft