Een overstroming die de Bitcoin-productie vertraagt? Sichuan mensen lachten na buitenlandse media-rapporten

- Jul 13, 2018-

Oorspronkelijke titel: een overstroming doet de wereldwijde bitcoinproductie afnemen? Na de media-berichten lachte het Sichuan-volk.

De recente zware regenval en overstromingen in Sichuan lijken te hebben geleid tot bezorgdheid over de impact van de wereldwijde bitcoin-macht, omdat er veel "mijnen" zijn in de provincie Sichuan.

Op 9 juli citeerden de financiële tijden, de financiële tijden, de mening van de analist van Morgan Stanley in een rapport genaamd "de invloed van de vloed van Sichuan op de wereldwijde bitcoinproductie", dat "de overstroming in Sichuan 8% tot 10% van de bitcoin in de wereld kan treffen mijnbouwactiviteiten. "

Maar de dagelijkse enquête van het economisch nieuws (microsignaal: nbdnews) meldde dat dit niet het geval is.

Normale werking van grote mijnen in de provincie Sichuan

Volgens het sectoronderzoeksrapport dat de University of Cambridge in april vorig jaar uitbracht, bevindt 58% van de bitcoin "mijnen" in China zich in China. Omdat bitcoin mijnactiviteiten veel elektriciteit verbruiken, is waterkracht rijk Sichuan een uitstekende plaats om bitcoin mijnen te exploiteren.

Onlangs hebben Sichuan, Mianyang, Guangyuan, Chengdu, ABA, Meishan en vele andere plaatsen zware regenbuien ondervonden en zelfs overstromingen en aardverschuivingen veroorzaakt. In sommige delen van Sichuan was er al op 27 en 28 juni een stortregensregen. Sinds 29 juni circuleert er een groep foto's van ondergelopen mijngebieden in Sichuan op internet. Er is meer aandacht gekomen nadat de INblockchain-partner Eric Meltzer het plaatje heeft herdrukt en het nieuws van "tienduizenden mijnwerkers onder water" begon te verspreiden. Op 9 juli brachten de Britse media Financial Times een nieuw rapport uit met de titel "Sichuan-overstromingen die van invloed zijn op de wereldwijde bitcoin-output".

Maar is het waar, zoals het vorige rapport zegt? Veel mensen in de industrie geloven dat dit slechts een gerucht is, geen echte zaak.


Een paar:Alle zes studenten In de slaapzaal werden toegelaten Tsinghua University en de Universiteit van Peking Volgende:Parijs, Frankrijk: Gemeentelijke openbare voorzieningen verbieden plastic rietjes sinds september.