Een e-mail van onze klant

- Nov 29, 2016-

20 augustus, 2016, ik heb een roterende lippenstift display toren en acryl make-up organizer lade van een Verenigde Staten klant, ze heeft dringend nodig, omdat ze me 2 e-mail in een korte tijd heeft gestuurd. Ik antwoordde haar snel. Ze vertelde ons de waarheid, ze had een coöperatieve leverancier in China, ze hebben lang gewerkt. Maar haar laatste 2 bestelling met veel problemen, de materiaaldikte, beeldgrootte en materiaalkwaliteit is verkeerd. Ze wilde met haar leverancier onderhandelen, maar ze willen niet herhalen voor de klant en vroeg haar alles te accepteren. Maar de klant eindgebruiker weigerde dat. Ze houdt er dus bij om een andere professionele fabriek te vinden. Zij bezocht onze website en wilde met ons werken.


We bevestigden alle details door 4 email, ze bestelde een 4-lade acryl cosmetische organisator display, omdat ze wil controleren en testen eerst. Het monster viel binnen 3 dagen af. Voordat we verzonden hebben, hebben we gedetailleerde foto's genomen om haar te bevestigen, ze zei dat ze het monster zo leuk vindt en niet kan wachten om het te zien.


We hebben de verzendinformatie op de website gecontroleerd, zij kreeg het monster na 5 dagen. We hebben haar 2 email gestuurd om de voorbeeldvoorwaarde te vragen, maar geen antwoord. Wij verzenden na 2 weken nog 2 andere e-mails, nog geen antwoord. We dachten dat ze misschien nog steeds met haar oorspronkelijke leverancier kiest.


Vandaag heb ik haar email gekregen, en ze zei sorry dat de vertraging antwoord was. En ze wil ook andere displays bestellen, dat is zo dankbaar.


Transparante Acryl Cosmetische Organizer Weergave Clear Plexiglas Make-up Opslaglade Met Flip Top


Een paar:Zwarte Acryl Koffie Kopje Organizer Met Twee Lade Volgende:Op maat gemaakte Acryl-ladeopslagorgaan 5-lade acryl make-up organizer voor cosmetische winkel