Een klant bezocht onze fabriek

- Dec 07, 2016-

Onze Franse klant heeft een bestelling geplaatst, 500 stuks acryl sieraden armband display stand. Het monster, we hebben 3 keer gemaakt, omdat de klant geen idee heeft van welke maat het goed is voor hem. We produceren 3-dimensionale dislay monster voor hem om te kiezen. Ongeveer 10 dagen bevestigde hij alle details, waaronder acryl armband dislay standgrootte, kleur, logo, lijmmethode, C-ringen en ga zo maar door.


Nadat hij de 500pcs sieraden display depot heeft gesteld, vroeg hij ons om een preproductiemonster voor hem te maken, omdat hij zei dat de bestelling voor hem zeer belangrijk is, niet met een fout kunnen zijn. We hebben een nieuw monster voor hem gemaakt, en hij heeft dat monster aan hem geleverd om te bevestigen. Dat proces duurde 8 dagen.


Gisteren zijn we klaar met het beeldschermmateriaal en logo goudzegel, hij en zijn assistent kwamen naar onze fabriek en begonnen met zijn eerste controle. Ze brachten ongeveer 2 uur aan om 500pcs dislay logo te controleren, het resultaat is goed, geen problemen. En hij zei dat hij 2 keer later zou gaan checken. Nadat we het scherm hebben gelijmd, moet hij de lijmverbinding controleren. Alvorens te verschepen, moet hij alle goederen controleren.


Hoop de toekomst 2 zonder problemen controleren, we zullen meer aandacht besteden aan deze bestelling, en leveren hoge kwaliteit goederen aan onze klanten.

1, Trip Tier Countertop Clear Acryl Sieraden Ketting Bangle Armband Organizer Houder Display Stand


2, Acryl Armband Display Stand


Een paar:Shenzhen Tinya Plastic Products Co, Ltd Volgende:Lotion Acryl Zeep Dispenser Schuimzeep Dispenser Sensor Vloeibare Zeep Dispenser