Een korte introductie van mezelf

- Mar 27, 2018-

Een korte introductie van mezelf

Dag iedereen. Mijn naam is Amy. Ik ben hier al een maand. Mijn huidige positie is buitenlandse handel verkoper, voornamelijk verantwoordelijk voor de ontwikkeling van klanten, voor het bedrijf voor meer bestellingen.

Het nest in het leven is een beetje lui, het weekend is meestal thuis op internet of een film kijken, ik hou ook van zingen, hoewel ik niet erg goed zing. Ik hou ook van eten, vooral van desserts en vlees. Elke keer als ik met mijn vrienden ga winkelen, koop ik melkthee of kippenvleugels.

Op het werk ben ik verantwoordelijk en elke keer als ik de taak met succes aflever. Ik ben ook heel bescheiden en leergierig, waar ik niet begrijp, ik vraag altijd onmiddellijk om advies voor de senioren van het bedrijf om te raadplegen. Ik ben ook erg beleefd en behandel iedereen heel vriendelijk en vrijgevig, zodat ik het heel goed kan vinden met mijn collega's in een korte tijd.

Over mijn karakter gesproken, ik ben een geduldig hart, niet gemakkelijk boos. Ik ben ook erg positief en optimistisch. Ik kan altijd goed kijken als ik problemen tegenkom, en ik zal niet gemakkelijk in de stemming van verdriet vervallen. Ik ben bereid anderen te helpen, zo lang als ik het kan doen, zal ik over het algemeen het verzoek van andere mensen niet weigeren.

Oké, dit is het einde van de introductie van vandaag. Ik geloof dat je een eerste begrip van mij hebt en ik hoop dat we goede vrienden kunnen worden.


Een paar:Mijn kijk op dierenwelzijn Volgende:Tolerantie is een deugd