9.97 seconden! Xie stelt een nieuw Aziatisch record van 100 meter samen

- Jun 20, 2018-

9.97 seconden! Xie heeft een nieuw Aziatisch record van 100 meter ingesteld

Congradulation!

Chinese man honderden meters speler Xie Zhenye m. sur m race in Frankrijk, met 9 seconden 97 (+ 0,9 m / s) man honderd meter kampioen, twee keer de resultaten overtroffen Su Bing add 2015 seizoen liep uit de 9 seconden 99, en tong vorig jaar gunstige show liep uit de 9 seconden 98, in het land om de snelste plaatselijke concentratie in Azië te worden en het gele racerecord. Het resultaat heeft ook een nieuw nationaal record voor de 100m van de man neergezet en is nu gebonden voor de negende plaats in de wereld

Dit is Xie Zhenye derde in de 2018 seizoen wedstrijden heren 100 meter race, zijn grootste rivaal is Shinco Commonwealth Games kampioen, Zuid-Afrika, 24, Air Jordan's gast, in de Commonwealth games om 10 seconden te winnen 03 Zuid-Afrika lucht voordat het spel werd gezien als Xie Zhenye tot de grootste rivaal van PK.

De sterke vijand keert terug naar de sterke vijand, maar wanneer hij de kracht heeft, is er niets te vrezen. Dit is de houding van xie zhenye op de 100 meter race in Montreux. In de eerste plaats zal zo'n marginale track de uitbreken van xie zhenye niet beïnvloeden.

Na de opnames, startup goede Xie Zhenye druk vooruit, terwijl de lens is altijd gericht op het spoor in het midden van de Zuid-Afrikaanse ster en twee Franse spelers, maar in de eerste track Xie Zhenye zich in principe vestigde zich na de tweede helft van de voorsprong , die altijd zijn snelheid behoudt en in de tweede helft naar de eerste plaats.

Onder de andere lopers eindigde Zuid-Afrika's simpin als tweede in 10.04 seconden, terwijl de Braziliaan Paul Andre Camilo DE Oliveira derde werd in 10.10 seconden. Lemet christophe, 28, een Franse piloot die pb9.92 neerzette, eindigde als zesde in 10.17 seconden. Iemand anders was de achtergrond van xie's dood.

Na het overschrijden van de rij wachtte xie zhenye op bevestiging van zijn resultaten, maar niets kan zijn uiterlijk van het kampioenschap verhullen.

De rest is naar voren gekomen om te omarmen, en Xie ook eindelijk om te lachen op het gezicht, de handen op de camera een thumbs-up trots op jezelf, deze keer is niet alleen hij trots op, is ook de Chinese baan en veld, en zelfs de gele race en een trots moment
Een paar:De Sco werd opgericht om de regionale veiligheid en stabiliteit te handhaven Volgende:One Belt And One Road China - Rusland Stedelijke samenwerking BBS in Beijing