Een korte inleiding van de heer Huang

- Dec 08, 2016-

Er zijn 3 binnenlandse handelaren in ons bedrijf. Een meisje: Shanshan Ouyang en de andere twee jongens: Xiaofei Xie en Yaohui Huang.


In dit nieuws introduceer ik een van hen: Mr. Huang.


Hij komt uit de provincie Guangxi, voor drie jaar in ons bedrijf. Hij is een lange en knappe man met een goed gevoel voor humor.


In de eerste twee jaar werkte hij als koper, die verantwoordelijk was voor het aanschaffen van kantoorbenodigdheden, acrylplaat en andere accessoires, zoals handvat om de cosmetica-lade te maken, scharnier te maken om het e-vloeistof display te laten zien en haken die nodig zijn om de telefoon accessoires weer te geven Staan en ga zo maar door.


In juni 2016 ging hij naar de binnenlandse zaken. Hoewel hij eerder niet zaken had gedaan, was zijn prestatie erg goed. Omdat zijn goede service, serieuze werkhouding, klanten veel van hem houden, Veel klanten willen graag een samenwerking op lange termijn met hem hebben.


Hij zingt heel goed. Hij is vriendelijk en behulpzaam voor anderen, hij wordt goed met ons allemaal en brengt ons altijd een verscheidenheid aan gelach.


Een paar:Lezing Volgende:Nagellakse Displaymateriaal