Waarom is acryl het beste materiaal om een plastic lamphouder te maken?

- Jan 04, 2018-

In de nacht van de stad, zijn we erg gemakkelijk om aangetrokken te worden tot een verscheidenheid aan kleurrijke glanzende buitenreclame, het is om het acrylmateriaal te gebruiken, hebben een zeer goed productdemonstratie-effect, het is de optische technologie en digitale druktechnologie met de combinatie van high-tech product, smart en yi yi is onrijpe helderheid.


Dus waarom is yakeli het beste materiaal om een plastic lampenkast te maken? Allereerst weten we allemaal dat gegoten acrylplaat voornamelijk wordt gebruikt voor decoratie, beeldhouwkunst, ambachtelijke productie en ander werk, maar de prijs is relatief hoog, relatief goede prestaties, zodat JiYaXing yakeli-bord vaak wordt gebruikt voor het maken van billboards, lichtbakreclame, enz.

Dientengevolge hebben mensen de neiging om bij het maken van advertenties rekening te houden met de kosten en kwaliteitsproblemen, het juiste materiaal te kiezen dat de kosten verlaagt en de kwaliteit van de blisterverpakkingen en het effect garandeert, zodat de acrylkunststof lichtbakdoek in het algemeen en pc is raad van alle materialen om het beste effect te maken, ontwikkelingsperspectief is ook een van de beste.


Ten tweede, met behulp van acryl reclamelampen, mechanische eigenschappen, waarvoor een nauwkeurige meetplank nodig is om voldoende schaalruimte te reserveren, moet de gevel die bestand is tegen de windbelasting ten volle worden overwogen. Om het gebruik van een normale omgeving te waarborgen, moet u de gebruiksconditie onder speciale omstandigheden in overweging nemen. Voordat blisterverpakkingen ontwerp van de productie, productie en technisch personeel moeten worden gedemonstreerd in detail op het materiaal van de maximale temperatuur, in vergelijking met het gewone materiaal, acryl heeft meer uitstekende lineaire spanning curve prestaties.


Al met al heeft de acryl-lampendoos de kenmerken van stabiele prestaties, een mooi uiterlijk, goed gebruikseffect en een lange levensduur. Natuurlijk heeft dit hetzelfde effect, hoewel er enkele verschillen zijn tussen het proces en het gebruik van materialen, maar het wordt het meest gebruikt in de autoverkoop.

Een paar:Acryl Servies Servet Tissue Dozen Volgende:Acrylhuisdecoratie klein geleid licht voor huis