Wat moet ik doen als het acrylbeeldscherm is bekrast

- Sep 04, 2018-

Wat moet ik doen als het acrylbeeldscherm is bekrast?

Wanneer de krassen op het oppervlak niet te diep zijn of niet: in dit geval wordt de tandpasta meestal aangebracht met een katoenen doek en vervolgens wordt het bekraste gebied herhaaldelijk afgeveegd. Dit verwijdert krassen en herstelt de oorspronkelijke kleur en transparantie van de acryl displaystandaard.


Krassen met een groot oppervlak: bij het tegenkomen van dergelijke grote oppervlaktekrassen, kunt u de Braun-polijstmachine gebruiken om te polijsten en polijsten. Bij het polijsten hoeft u alleen de doek te waxen en deze vervolgens op het acrylscherm te polijsten. Het kan worden hersteld, deze methode is ook een snellere methode.


Diepere krassen: Bij diepere krassen gebruikt u het fijnste schuurpapier om het water te laten druppelen, maakt u het glad langs de krassen en krassen en gebruikt u uiteindelijk alleen de Buren-polijstmachine. Gepolijst en gepolijst. Het is belangrijk om hier op te merken dat als de krassen diep zijn, het nodig is om een polijstmachine te gebruiken om het polijsten meerdere malen te verbreken, en het uiteindelijke gepolijste oppervlak kan putten hebben.


Het is heel normaal om krassen te maken op het acrylbeeldscherm, omdat bijna alle acrylproducten krassen zullen hebben. Als u het aangepaste acrylscherm wilt bewerken zonder bekrast te worden, is het raadzaam om antikrasacryl te kiezen. vervaardiging. Het is ook erg belangrijk dat de acrylvertoning van gangbare materialen speciale aandacht schenkt aan transport en gebruik.


Een paar:Voordelen van acryl snoepdoos Volgende:Hoe om te gaan met acrylaat plexiglas na veroudering