Wat zijn de voorschriften voor de productie van acryl display rekken

- May 30, 2018-

Wat zijn de voorschriften voor de productie van acryl weergeven rekken?


Ten eerste, de eisen voor specifieke productie van acryl stands weergeven


1. Wanneer steken, wees voorzichtig schoon, niet brengen in stof of morsen lijm om te vermijden dat het glas scherm effect.


2. glas is onderverdeeld in helder glas en ultra transparant glas. Ultra transparant glas wordt aanbevolen. De prijs van ultra transparant glas is echter meer dan het dubbele van helder glas.


3. er rekening mee dat de gehard glas niet de hoeken van het glas lijkt. Zodra de glas hoeken worden geslagen, is het glas gemakkelijk gebroken.


4. het glas gehard Kanta vereist, en de lage kast moet worden afgerond om te voorkomen dat kinderen stoten.


5. glas plakken, glas plakken is zeer bijzonder over het algemene gebruik van glas lijm (siliconen) plakken en pasteless lijm gebruiken.


Ten tweede, het acryl display rek moet een strikte kwaliteit managementsysteem met het oog op kwaliteit van het product en proces. Alleen door doen een goede baan van beheer kunnen we echt garanderen de kwaliteit en het proces van elke batch van producten om te voldoen aan de eisen. Dan hoe onze kwaliteit inspecteurs de kwaliteit begrijpen?


1, ongeëvenaarde buiten weatherability, bekleed met een hoge concentratie van UV absorberende, metalen honken geïmporteerde auto verf, deelvenster op lange termijn weer kunnen garanderen, doen niet vervagen, het gebruik van jaar tot 5 tot 8 jaar.


2. de transparante plaat is kristalhelder en transparant, 200 keer die van glasproducten en er is bijna geen risico van breuk.


3, de Oppervlakteglans is hoog, glad en soepel, licht doorlating tot 93%, uitstekende lichttransmissie, zachte lichte, heldere ogen.


4, er zijn transparante, doorschijnende, melkachtig witte en andere kleuren en een verscheidenheid van verschillende oppervlak effecten, het gebruik van nieuwe polyester materiaal, na de vorming van warmte of vlakke flens, ingebouwde metalen bodem ondersteuning van licht bron, grote visuele impact.


5, uitstekende verwerkingsprestaties kunt genieten; thermoforming productie van opvallende visuele effecten teken, logo verwerking is eenvoudig en redelijke kosten. Het vakmanschap is prachtig, het volledige lettertype is een spiegeleffect, de base niet is gerimpeld, er is geen naad, alle klinken firmware niet wordt blootgesteld.


6, groene bescherming van het milieu, afvalstoffen kunnen volledig gerecycleerd, gemakkelijk te recycleren. Goede licht transmissie prestaties, vermindering van de lichtbron producten, energiebesparing en verminderde gebruik kosten overeenkomt.


7, uitstekende oppervlakte hardheid en kras weerstand, het product heeft een goede bescherming van de ingebouwde lichtbron, verlengen de levensduur van het product van de lichtbron.


8, goede chemische weerstand, superieur aan de meeste andere kunststoffen.


9, gemakkelijk te reinigen, onderhouden, opdat het uithangbord, licht vak uiterlijk jaar als nieuw, rationeel design, regen vocht, open structuur, gemakkelijk te onderhouden.


Een paar:Acryl Office Desktop organisator Volgende:nieuw ontwerp op maat acryl lippenstift display stand