Wat zijn de onderhoudsmethoden voor acrylboxen?

- May 23, 2018-

Nu zullen veel industrieën acrylproducten gebruiken, met name biologische glasrekken, wat de schat is van veel bedrijven. Hoewel acrylproducten zeer gemakkelijk te gebruiken zijn, kunnen ze ook worden beschadigd als ze niet worden verzorgd. Het volgende is een gedetailleerde inleiding tot de onderhoudsmethoden van de acryldoos door Tianya.

Nail Polish Display Stand.jpg

Ten eerste, als u een bepaald begrip van de acrylbox heeft, moet u weten dat acrylproducten vervormd raken als ze in een temperatuuromgeving van ongeveer 70 ° C worden geplaatst. Als het in een omgeving is met een temperatuur van meer dan 100 graden Celsius, zal elk acrylproduct verzachten. Bij gebruik van acrylboxen mag het daarom niet in een omgeving met hoge temperaturen worden geplaatst.

 

Ten tweede moet iedereen bij het gebruik van acrylboxen voor ze zorgen, zodat ze effectief krassen op hun oppervlak kunnen voorkomen. Als het oppervlak van de doos wat stof verzamelt, kan iedereen het direct reinigen met schoon water. Als het een beetje olie is, moet u zeepwater gebruiken om het schoon te maken en vervolgens met een schone, zachte doek schoonvegen.

 

Ten derde is de hardheid van de acrylbox niet te verschillend van de aluminiumproducten, dus het is heel gemakkelijk om te krassen. Wanneer u het gebruikt, moet iedereen op dit punt letten. Als u lange tijd gebruikt, om de glans van het oppervlak van de doos te waarborgen, kunt u de poetswas gebruiken om af te vegen, zodat het oppervlak gladder als nieuw kan worden.

 

Ten vierde, als je per ongeluk het oppervlak van de acrylbox krast, maar de krassen niet al te voor de hand liggend zijn, kun je een toiletpapier of een schone doek gebruiken om een kleine hoeveelheid tandpasta voorzichtig af te vegen. Natuurlijk, als er polijstwas is, dan is het beter. Het is beter om het bekraste gebied direct te polijsten.

 

Dit zijn de onderhoudsmethoden voor acrylboxen. Als iedereen deze methoden in gedachten kan houden, zal de levensduur van de acrylboxen die iedereen gebruikt enorm worden verlengd. Als u meer wilt weten over displayrekken voor biologische glazen, kunt u rechtstreeks contact opnemen met Tianya


Een paar:Toon aandachtsprobleem Volgende:24 Lippenstift Houder Display Stand Helder Acryl Cosmetische Organizer Make-up Diverse Opslag Make-up Organizer