Traditionele verpakkingsmateriaal en containers zijn overschrijven is een onvermijdelijke trend

- Jan 14, 2016-

Namens biotechnologie drugs de wereld farmaceutische ontwikkeling, de nieuwste technologie in de ontwikkeling van China snelle, commercieel beschikbaar in tientallen van biotechnologie drugs op internationaal niveau, is ons land erin geslaagd om te produceren bijna 20, jaarlijkse productiewaarde van bijna 3 miljard yuan. Als genetische engineering vaccin van hepatitis b antigeen, gemanipuleerde genetisch menselijke insuline, interferon, kolonie-stimuleren factoren, interleukins, Erytropoëtine en andere.

Met de snelle ontwikkeling van drugs- en cosmetische industrie, zal glazen flessen en plastic flessen per jaar toenemen. Maar glazen flessen en plastic flessen in de relatieve verhoudingen van de twee toepassingen in de industrie zal worden verlaagd jaar na jaar, het belangrijkste alternatief verpakkingsmateriaal van kunststof zacht verpakking, aluminium-kunststof samengestelde folie verpakking en verpakkingsafval.

Sinds 2000 is de productie van de apotheek van de nationale situatie is zeer goed, de farmaceutische industrie "kwaliteit, omvang en niveau, economische efficiëntie" heeft ontwikkeld tot een nieuwe fase. De farmaceutische industrie zal blijven om tweecijferige groei, de groei van de winst van industrie tot ongeveer 11% te handhaven.


Een paar:Cosmetische verpakking moet ook meer aandacht aan milieukwesties Volgende:Korea cosmetica bedrijf om te vliegen, waarom?