Tinya sieraden vitrinekast fabriek populariseren vitrineglas glas hoe schoon te maken!

- Jan 03, 2018-

Door het wijdverspreide gebruik van organisch glas, wordt het gebruik van vitrines met glazen vitrines ook steeds uitgebreider. Tijdens het gebruik wordt het onderhoud van de vitrinekast meestal genegeerd. Als u wilt dat de vitrines vitrinekast wordt gebruikt terwijl u toch de heldere glans, dan zijn bepaalde onderhouds- en reinigingswerkzaamheden noodzakelijk. De vitrinekast moet regelmatig worden schoongemaakt. Organische glazen vitrine, als een soort van langdurige blootstelling aan de display rekwisieten in de lucht, het oppervlak van de moeilijk te vermijden kan wat hebben vlek en vuil, houd de meest elementaire onthullingen open ark glans is nodig om het schoon te houden. Regelmatige reiniging kan de glans van de vitrines effectief handhaven.


  1. Als u vlekken hebt die moeilijker schoon te maken zijn, kiest u een mild reinigingsmiddel. Stoffen reinigingsmiddel met water met een zachte doek om af te vegen, kan voorkomen dat het schermoppervlak schade veroorzaakt, waardoor het toonplateau een felle glans verliest.

  2. Na het schoonmaken, kunt u het verpleegkundig middel op de juiste manier kiezen. Momenteel is er een vitrine met verzorgingsspray wax en een onderhoudsmiddel voor onderhoud.

  3. Gebruik deze producten af en toe om de glans van acryl en plaat te behouden. Als je bang bent dat het frame na verloop van tijd te laks wordt, kun je het proberen, zoals een autowas gelijkmatig op het oppervlak met een zachte doek veeg een deel vloeibare polijstwas af, kan het organische glas beschermen tegen de buitenwereld. Om de bovenstaande methoden te gebruiken, kan de vitrineschermkast effectiever zijn om het oppervlak van het beeldscherm glad te houden en kan het ook glanzend en helder blijven.


Een paar:Schilderij van Flower Naiad CMP6508 Shell Art Craft Gift Volgende:Top Acryl deksels Fashion Style Manicure Reishoes (SACMC094)