Screening werd gestopt met cosmetica gooide ze de fles

- Jan 14, 2016-

Voor veiligheid, werkt samen met veiligheid. Hangzhou luchthaven zijn geen uitzondering, veiligheid is toegenomen.

Echter, individuele passagier wangedrag. Op 18 augustus, werden op de Hangzhou Xiaoshan International Airport, en een jonge vrouw passagier voor de uitvoering van de schendingen van de cosmetica, tegengehouden door beveiligingspersoneel. Echter, ze begreep niet op dat moment, de latere hysterie, plotseling boos, aan de beveiligingsagenten een fles van reinigingsmiddel te werpen. Luchthaven na politieoptreden, administratieve detentie voor haar straf.

De luchthaven beveelt bovendien aan dat passagiers op de luchthaven twee uur van tevoren, aankomen zo niet te vertragen hun reis en anderen.

Vrouw boos, gooide reinigingsmiddel beveiligingsagenten

De koning (niet zijn echte naam), leeftijd van 31, om 9 uur die nacht, kwam ze naar Hangzhou Xiaoshan International Airport. Deze reis, ze is om te vliegen naar Shenzhen.

Veiligheid, in haar handbagage Bagage beveiligingsagenten gevonden twee flessen van reinigingsmiddel en een flesje olie.

Veiligheid lid onmiddellijk verteld, volgens de burgerluchtvaart betreffende verbod passagier carry carry vloeibare artikelen rit binnenlandse vluchten van aankondiging tweede artikel "passagier meenemen paar reizen gebruik van cosmetica, elke soort cosmetica beperkt met een stukken, het volume van de recipiënt mag niet meer dan 100 ml" van biedt, haar dragen van cosmetica container volume heeft meer dan 100 ml (ML), kan niet met Shang vliegtuigen , kan geven of op personeel met rug verdienen.

Screeners ontdekt dat Wang Hong voeren cosmetica, container volume heeft duidelijk overschreden de 100 ml.

Merk op dat hier een container volume, in plaats van binnen het materiaal. In andere woorden, zelfs als de materiële inside is minder dan 100 ml, zo lang als het volume van de container, en nog steeds niet kan nemen op het vlak.


Een paar:Weekend schoonmaken cosmetische beloont voorwaarden waar Volgende:Details van de milieu toepassing van cosmetica