Roterende bureau-organizer

- Jun 13, 2018-

Waarom kiezen voor onze roterende bureau-organizer

 

1, GEMAKKELIJKE TOEGANG, de draaiende bureau-organizer met een draaibare voet, u kunt deze draaien als u uw briefpapier wilt gebruiken. De roterende basis gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal, zodat het soepel zal worden gedraaid. De middenverdelers van de organisator zijn hoger dan de 4-kant, dus u kunt de verdelers eenvoudig draaien en toegang krijgen tot uw benodigdheden.

 

2, 4 COMPARTIMENTEN , de roterende bureauorganizer was verdeeld in even 4 compartimenten. De totale grootte van de organizer is 150W * 150D * 175Hmm, dus elke compartimentafmeting is 75W * 75D * 175Hmm. U kunt uw alle schoolbenodigdheden of andere accessoires perfect opslaan.

 

3, PERFECTE GROOTTE, zoals we hierboven vermeldden, de grootte van het roterende bureaud organisme is 150W * 150D * 175Hmm, dat formaat is niet groot, u kunt het op uw badkamer zetten om uw borstels vast te houden, of het op uw kast laten zitten om te sorteren je make-upborstels, lippenstift, wenkbrauwpotlood of andere schoonheidsproducten. En als u een restaurant of café runt, kunt u de organizer op uw koffietafel plaatsen als houder op afstand. Onze roterende bureauroldermaat is zeer geschikt voor elke positie, omdat deze niet te veel ruimte in beslag neemt om uw werk of leven te beïnvloeden.

 

4, HOME DECORATION, de roterende bureau-organizer met veel functies, je kunt hem gebruiken om je cosmetica, briefpapier, tandenborstel of andere benodigdheden op te bergen. En de organizer 4-zijdig met gold dot-bedrukking, waardoor de agenda er eleganter en exquise uitziet. En de afdrukinhoud kan worden aangepast, u hoeft ons alleen uw vereisten te sturen, die wij graag voor u willen aanpassen. Als u deze organizer bij u thuis plaatst, kan deze worden gebruikt om benodigdheden op te slaan, en het zal uw huisdecoratie er stijlvol en overzichtelijk laten uitzien.

 

Ontvang vandaag nog uw roterende bureau-organizer!

Rotating Desk Organizer (1).jpg

Een paar:DIY Roterende make-up voor make-up Volgende:Acryl cosmetische organizer laden