Roterende cosmetische organizer

- Jun 20, 2018-

Waarom kiezen voor onze roterende cosmetische organizer?

1, 360 ROTEREN ,   deze roterende cosmetische organizer met draaivoet, kunt u draaien wanneer u make-up. Met de 360 graden draaibare functie kun je gemakkelijk krijgen wat je nodig hebt, en je hebt niet veel tijd nodig om de cosmetische producten te vinden.

 

2, 6 GEAR HEIGHT HEIGHTS KAN WORDEN BIJGEPAST, de draaiende cosmetische organizer heeft 4 trays, de trays zijn afneembaar. 4-kant voor trays, elke kant met 6 versnellingen, u kunt de lade verplaatsen op basis van uw verschillende type beautyproducten of accessoires. De verstelbare ruimte is 6,7 inch, dat is een goede oplossing voor het sorteren van uw cosmetica-flessen.

 

3, GROTE COMPACITEIT, de draaiende cosmetische organizer stelt zich voor dat al je lippenstiften, huidverzorging, parfum, penselen, paletten, eyeliners, stichtingen en liplinerpotloden zich allemaal in een gescheiden compartiment bevinden en je hoeft je hersens niet te verdelen waar het parfum of de basis is . Als je dat op je kast plaatst, houdt het je alle cosmetica op één plek, je slaapkamer of badkamer zal netjes, schoon en overzichtelijk zijn.

 

4, SUPERIEUR & DUURZAAM MATERIAAL, de roterende cosmetische organizer gemaakt van superieure en milieuvriendelijke PS, de make-up houder ziet er meer luxe en exquise uit dan andere normale opslag. Dus de draaiende cosmetische organizer is een goed cadeau-idee voor je familie en elke vakantie, je vindt geen verrassing van de top van je hoofd, omdat deze premium draaiende make-up organizer je vrouw / vriendin laat gillen van opwinding.

 

5, DISASSEMBLED, de draaiende cosmetische organizer is gedemonteerd, als u dat wilt kopen om online te verkopen, krijgt u een voorsprong op uw concurrenten. Omdat het platte pakket veel verzend- en verzendkosten bespaart en de draaiende cosmetische organizer niet gemakkelijk wordt verbroken. En het is gemakkelijk in elkaar te zetten, te demonteren en schoon te maken. Dus dat is een goede opslagoplossing voor uw cosmetica.  

rotating cosmetic organizer (6).jpg

Een paar:Acryl Desktop Organizer Volgende:Groothandelsprijs 3D Acryldecoratie LEIDENE Lichten