kantoorbenodigdheden bureau organizer

- Jun 14, 2018-

Waarom kiezen voor onze Desk Organizer voor kantoorbenodigdheden?

1, SIZE, deze kantoorbenodigdheden bureau algemene dimensie is 120W * 120D * 110Hmm, de grootte is niet erg groot, het is met een grote capaciteit. De organizer was verdeeld in 4 compartimenten, deze kan uw verschillende kantoorbenodigdheden en accessoires bevatten, uw bureaudesktop of huis netter en overzichtelijker laten.

 

2, SUPERIEUR ACRYL MATERIAAL, de bureaulevering voor kantoorbenodigdheden gemaakt van 3 mm dik A klasse acrylmateriaal, het is milieubescherming, veilig en niet-toxisch materiaal. Dus maak je geen zorgen dat het schadelijk is voor je kinderen, wanneer ze het gebruiken of aanraken. En als u ons dit item koopt om online te verkopen, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u klachten van uw klanten ontvangt omdat het inferieure materiaal is.

 

3, MULTI-FUNCTION, deze bureauleverancier voor kantoorbenodigdheden, waarmee u uw penpotlood, gummen, linialen, nietmachine, schaar en bankbiljetten kunt sorteren. Als je dat op je kast legt, is het een perfecte oplossing voor het sorteren van je make-upborstels, wenkbrauwpotlood, lippenstift, foundation en andere schoonheidsproducten. Als u de afstandsbediening van uw airconditioner en de afstandsbediening van de tv wilt vasthouden, maar geen goede opslagruimte kunt vinden, is deze organizer een goede keuze om uw salontafel schoon en opgeruimd te houden.

 

4, PERFECTE DECORATIE, deze kantoorbenodigdheden bureau organisator is rond van vorm, met 360 graden draaibare basis. De vrijgevormde structuur is erg zacht en comfortabel. Waar u het ook aantrekt, het past perfect bij uw decoratie. De eenvoudige en moderne stijl zal uw huis, kantoor, restaurant of koffiebar modieuzer maken.

Office Supplies Desk Organizer (1).jpg

Een paar:5 paar witte wimperbox Volgende:24 Kleine lipstickhouder