Make-up en sieraden organisator

- Jun 21, 2018-

Waarom kiezen voor onze make-up en sieraden organisator

1, MULTIFUNCTIE , deze make-up en sieraden organizer bestaat uit 5 laden en 1 lade. De linkerkant 5 laden met duidelijke driehoekige knoppen, alle laden hoogte is dezelfde 40 mm. De 5 laden kunnen je nagellak, lipgloss, wenkbrauwpotlood, make-upborstels, oogschaduw en andere cosmeticaproducten bewaren. De rechterkant is een schuiflade, die bak met 3 bar, elke staaf met 15 versnellingen, het kan je oorbellen, ketting, armband, ringen en andere sieraden ophangen. De make-up organizer en sieradenopslag in één kubus, als je het opmaakt, hoef je alleen maar voor je dressoir te gaan zitten, je hoeft niet op en neer te lopen in je kamer om je basis of ketting te vinden. Dat zal u helpen veel tijd te besparen om het goed te maken.

 

2, PREMIUM KWALITEITSMATERIAAL , de make-up en sieraden organizer gemaakt van hoogwaardig helder acryl, het boven- en onderstuk, buitenkant frame is 5 mm dik, de binnenladen en lade is 3 mm dik acryl, die combinatie is erg sterk en duurzaam, je doet geen zorgen hoeven maken, het zal gemakkelijk worden verbroken. Ons acrylmateriaal is milieuvriendelijk en superieur, niet zoals ander gewoon plastic materiaal, zoals PS, ABS zal geel worden. En onze make-up en sieraden organisator materiaal heeft SGS certificaat, dus zelfs uw land op maat inspecteren de geïmporteerde goederen strikt, je hoeft geen zorgen te maken over de goederen zullen worden vastgehouden, omdat het materiaal is ecologisch inefficiënt.

 

3, SNELLE PRODUCTIE , deze make-up en sieraden organizer, voor massa-orders, als u een of twee monsters wilt bestellen om eerst te controleren en te testen, voor monster, productietijd 3 dagen. Misschien vraag je je af waarom het monster 3 dagen nodig heeft om klaar te zijn? Omdat we rechtstreeks in de fabriek zijn, worden alle producten aangepast op basis van de vereisten van onze klanten, alle ontwerpen die we niet op voorraad hebben. Als je 1 stuk nodig hebt om te zien, moeten we onze afdeling voor het maken van monsters hiervan op de hoogte stellen, daarom heeft het monster 3 dagen nodig om te voltooien. Voor massa-orders, onze dit item MOQ is 100 stks, doorlooptijd is 10 dagen; 200pcs doorlooptijd is 12 dagen; 500 stks 15 dagen; 1000 stks 18 dagen. We kunnen 20000 stks per maand produceren. We hebben 2 fabrieken, 130 medewerkers, dus onze efficiënte zal voldoen aan u en uw klanten alle behoeften.

Makeup And Jewelry Organizer (3).jpg

Een paar:Acryl pennenhouder Volgende:goedkope nagellak opslag