Korea cosmetica bedrijf om te vliegen, waarom?

- Jan 14, 2016-

"Bijna elke oprit heeft een huis Innisfree, wat op aarde bent u?" Het is waar dat in Myeong-dong, Innisfree winkels hebben meer dan 8, enkel rond de hoek kan tegenkomen, mensen kan het niet helpen maar waanvoorstellingen,"Gee, ik ben gekomen om deze straat? ”

Myeongdong cosmetica winkel er zijn er meerdere? Korea informatie managementsysteem van KMO handel statistieken, die in November 2014, Myeong-dong hoofdstraat er waren 127 cosmetische winkels (die omvat geen warenhuis tellers en belastingvrije winkels).

Zo veel! Bedrijf om dat te doen? Magische is dat de meeste van hen zijn verrassend goed doen, Innisfree case studie van flagship store Myeong-dong, deze winkel bedrijf tijd was is op 11 in de ochtend tot 9 uur 's avonds, maar om te voldoen aan de behoeften van klanten, open vroeg in de ochtend tot 9 punten, sluiten, afhankelijk van de dag toen de laatste klant verliet. Wat betreft de samenstelling van de consument, Oh, tekende toeristen uit China voor de big head. Niet alleen is Innisfree, in andere cosmetica winkel, Chinese consumenten de belangrijkste kracht geweest, dientengevolge, elk is uitgerust met ten minste één of meer van de Mandarijn-sprekende makelaars.


Een paar:Traditionele verpakkingsmateriaal en containers zijn overschrijven is een onvermijdelijke trend Volgende:Weekend schoonmaken cosmetische beloont voorwaarden waar