Hoe het kraken van acrylprimer op te lossen

- Jan 04, 2018-

Acryl is een soort gangbaar substraat, meestal gebruikt in borden, reclameborden, lichtbakken, baden en andere industrieën. Autolakken zijn het meest geschikt voor sproeien op het acrylsubstraat, vanwege de bijzonderheid van acrylmateriaal, acrylverf na barstvorming, dan acrylverf verf crack hoe op te lossen?


Acryl is een soort organisch glas, de chemische naam voor poly (methylmethacrylaat (mma), is een soort polymere materialen, algemene vorm voor plastic en acryl, acryl heeft een zeer breed scala aan GEBRUIK, zoals borden, reclameborden, wei yu is meer dan acryl.

Omdat acryl een zekere flexibiliteit heeft, zal directe spuitverf barsten, de technische term "bijt het bodemfenomeen".

Methoden om het optreden van krakende acrylsubstraatverf te voorkomen, eigenlijk heel eenvoudig, hebben alleen een speciaal primer coating acryl substraat nodig, de markt is ontwikkeld, de primer voor de spuitverf is op het substraat gespoten, het belangrijkste doel is om de hechting acryl, vervolgens spuiten autolak, om op te lossen scheur verschijnsel verschijnt na de spray paint, omdat autolak hechting is beter dan de gewone industriële verf, acryl primer spuiten coating met speciaal effect is het beste.

Acryl substraattoepassing wijdde een tweecomponenten acryl donkergrijze primer, uitstekende constructieprestaties en ondersteuning van een breed scala aan prestaties, tevreden klant voor primer transparante acryl transparante primer, de speciale vereisten van substraatdoorlatend voor licht, ondersteunend effect is meer autolakken.


Een paar:Draaibare lipstick displaystandaard, gemaakt van 3 mm acryl Volgende:Acryl oorbel houder