Hoe om te gaan met acrylaat plexiglas na veroudering

- Aug 31, 2018-

Hoe om te gaan met acrylaat plexiglas na veroudering

Met de ruime toepassing van plexiglas (acryl producten) begonnen mensen te beseffen dat dit nieuwe materiaal ons veel gemak brengt, ons leven verrijkt, en een mooie kleur aan onze nacht voegt. Echter, als gevolg van de brede toepassing van de samenleving, de sociale wetten van het verleden ons vertellen dat wanneer een ding snel ontwikkelt en grote ontwikkeling aan de maatschappij brengt, zijn kwaad ongekende. Bovendien, heeft plexiglas (acryl producten) ook een bepaalde levensduur. Wanneer het leeftijden, zal onvermijdelijk brengen sommige schade en afval aan de maatschappij.


Laten we praten over hoe om te gaan met deze thuis en in het buitenland:


Een: scheiding en ontleding technologie. Voorlopig, buitenlandse technologie rijper in dit opzicht is de hoeveelheid hars die zijn toegevoegd door plexiglas (acryl producten) kan worden gebruikt, evenals het smeltpunt en verzachtende punt van het plexiglas (acryl product), en de hars kan worden geëxtraheerd met behulp van de huidige technologie. Perfect gebruik, is natuurlijk niet schadelijk voor de sfeer en land middelen. In de huidige binnenlandse, worden handmatige selectiemethoden echter in het algemeen gebruikt, die heeft de problemen van lage precisie, hoge kosten en lage efficiëntie. Na het begrip van deze methode, wij dient te classificeren de plexiglas (acryl producten) van tevoren, zodat het verlies veroorzaakt door het afschrijvingspercentage kan worden geminimaliseerd en de middelen kunnen volledig worden benut.


Ten tweede: verbranding, storten. Dit kan worden gezegd dat de meest gebruikte methode in China. Het bovenstaande wordt veel gebruikt in het buitenland. Het is niet geschikt in China, stortplaatsen, branden het milieu vervuilen, en verspilling van natuurlijke rijkdommen. Verhoging van de kosten van "governance" in de latere stadia van de samenleving. Voor dit, hoe moeten we behandelen het en doen een goede baan voor het sorteren van het? Dit is wat we moeten doen en wat we moeten doen.


Drie: ambachten. Spreken van dit kan worden een beetje verwarrend, hoe kunnen er ambachten, dit is alleen bij een klein aantal liefhebbers, ze gebruiken een verscheidenheid van ambachten, gemaakt van afgedankte plexiglas (acryl producten), erg artistiek, natuurlijk niet het allerbelangrijkste, ze uiteindelijk het uitdrukken van het rationeel gebruik van veroudering, weggegooid plexiglas (acryl producten).


Een paar:Wat moet ik doen als het acrylbeeldscherm is bekrast Volgende:Contrasterende display van elektronische accessoires voor acryl