Hoe te kiezen voor hoge kwaliteit acryl producten

- Oct 12, 2018-

Hoe te kiezen voor hoge kwaliteit acryl producten


Zoals acryl producten meer en meer populair onder handelaren en consumenten zijn, de markt is vol met acryl producten met verschillende prijzen en kwaliteit, maar vele handelaren en consumenten niet weten hoe om te kiezen van een acryl producten van hoge kwaliteit. Om te voorkomen dat iedereen toont geld terug te kopen van een stapel vuilnis, Kailik als een professionele acryl producten fabriek, hier zijn enkele eenvoudige selectiemethoden:


1. licht transmissie van het kanban-oppervlak: goede acryl producten moeten hebben beter licht doorlaatbaarheid, en de lichtdoorlatendheid kan oplopen tot 92%. De acryl producten met een goede kwaliteit moeten goede lichtdoorlatendheid en transparantie, en het oppervlak van het bord is troebel. De haarspeld is zeker niet een superieure.


2, de kleur van de kanban: de rand van de acryl producten geproduceerd door ingevoerde grondstoffen (de kant van het bord) moet transparant zijn, als er geel, verkleurde haarspeld is zeker een product met gebreken, de kleur van het bord is ook geel, moet gerecycleerde materialen geproduceerd. 3, het voelt: door het aanraken van de acryl producten, als het acryl oppervlak glad is, ronde, delicaat, goed gevoel, en niet makkelijk te laten sporen van de vinger is de beste.


4. luisteren naar het geluid: als je de oppervlakte of de hoek van het acryl product, het geluid is niet scherp en de saaie geldt. Als het geluid relatief helder is, kan de PS-materiaal worden geïmiteerd.


capaciteit van 5, test: goede acryl producten stabiliteit en rekening houdend met de capaciteit is zeker beter, binnen het bereik standaard belasting, het object moet worden geplaatst, zonder vervorming of vervorming.


Een paar:Wat zijn de belangrijkste classificaties van acrylproducten Volgende:Hot Sale Clear acryl make-up borstelhouder