Hoe acryl producten worden gehandhaafd?

- Jul 27, 2018-

Hoe acryl producten worden gehandhaafd?


Acryl producten nu miljoenen huizen, en de vele voordelen hebt ingevoerd, ik veel heb geschreven voordat, vandaag zal niet Herhaal voor iedereen, weet het nut en de voordelen van acryl producten, wij weten ook dat als gevolg van de kenmerken van acryl, de late fase van acryl onderhoud is ook heel belangrijk, dat vandaag zal ik u vertellen over hoe acryl dienen te worden gehandhaafd.


1. de temperatuur van acryl producten moet niet hoger zijn dan 90 graden-systeem.belangrijkste voortdurend, omdat de thermische vervorming van gewone acrylplaten is stabiel op ongeveer 100 graden, dus het vermijden van hoge-temperatuur vervorming van acryl.


2. zorg moet worden genomen om te voorkomen krassen op de oppervlakte tijdens de verwerking van gebruik of acryl. De hardheid van het oppervlak van acryl producten is gelijk aan de aluminium, die gevoelig voor krassen is. Als bekrast, kan de oorspronkelijke glanzende oppervlak worden hersteld door het polijsten.


3. acryl producten die iets worden gekrast of veroorzaakt door elektrostatische adsorptie kunnen worden afgeveegd schoon met een zachte doek met 1% zeepsop.


4. omdat de acrylplaat een bepaalde coëfficiënt van de uitbreiding heeft, moeten de thermische expansie en contractie factoren van de acrylplaat tijdens de installatie rekening worden gehouden. De kloof van de ruimte moet worden overgelaten in de vergadering. Dit is het detail dat moet worden opgemerkt tijdens de vergadering van acrylaat producten.


Een paar:Nieuwe producten vervaardiging van decoratieve Gift aangepaste acryl Color Crystal klok DIY acryl klok Volgende:Dolfijn acryl bureauklok aangepaste gegraveerd / GEPERSONALISEERD!!