Hoe zit het met de producten die gemaakt zijn van acrylplaten

- Jan 03, 2018-

1. Ongeëvenaarde buitenbestendigheid, het paneel gecoat met een hoge uv-absorber, en geïmpregneerde verf op basis van metaalbasis, die duurzaam en duurzaam kan zijn en 5 tot 8 jaar meegaat.

2. Transparant transparant bord is glashelder en transparant, het is 200 keer glasproduct, er is bijna geen gevaar voor breuk.

3. De oppervlakteglans is hoog en glad, en het licht is 93%, transparant, zacht en helder.

4, er zijn transparant, doorschijnend, wit en andere kleuren en verschillende oppervlakte-effect, nieuwe polyester materiaal te nemen, door middel van hete vormen of platte rand, metalen palm ingebouwde lichtbron, visuele impact.

5. Uitstekende verwerkingsprestaties; Heet vormgeven maakt het visuele effect prominent teken, de etiketverwerking is eenvoudig, zijn de kosten redelijk. Het proces is uitstekend, het gehele doopvont heeft het spiegeleffect, de basis is niet gerimpeld, zonder naden, de vastmakende ingebouwde programmatuur is niet blootgesteld.

6. Groene milieubescherming en afvalmaterialen kunnen volledig worden gerecycleerd. Goede transmissieprestaties, verminderen de lichtbron, sparen elektriciteit, verminderen de kosten van gebruik.

7. Uitstekende oppervlaktehardheid en antikrasprestaties, het product heeft een goede bescherming voor de ingebouwde lichtbron en verlengde de levensduur van het lichtbronproduct.

Een paar:Aangepaste promotie acryl parfum display staan Volgende:Nieuw ontwerp Clear Acrylic Makeup Cosmetic Organizer Hoogwaardige acryl make-up organizer Cosmetische Storage Display Box