Vijf methoden voor het identificeren van materialen in acrylproducten

- Sep 27, 2018-

Vijf methoden voor het identificeren van materialen in acrylproducten

De eerste observatiemethode:

Dit is een methode die is gebaseerd op de materiaaleigenschappen van Acrylic zelf. Bij de aankoop van acryl kunnen we zien of de acrylplaat een lichte vervaging of een lage glans heeft. Als dit bestaat, is de acrylkwaliteit niet goed. Naast deze waarnemingsmethode is te zien of de specificatie van acryl overeenkomt met de werkelijke toestand van de acrylplaat. Als het niet consistent is, kan worden beoordeeld dat het acrylmateriaal onregelmatig is.


De tweede methode voor lichttransmissie:

Deze methode is afgeleid van de eigenschappen van de acryllichtdoorlatendheid, die kan worden gebruikt om wit licht door de acrylplaat te emitteren. Als er een gele of blauwe kleur wordt gevonden, is de acrylkwaliteit niet correct, omdat de acrylplaat transparant is. De snelheid is erg hoog en het licht dat passeert is positief wit licht en absorbeert geen lichtkleur.


De derde methode van verbranding:

Een klein stukje acryl kan worden gebruikt voor de brandtest. Als de acrylplaat snel brandt, is de acrylkwaliteit niet goed.


De vierde pastamethode:

Deze methode wordt ook hotmeltmethode genoemd, die zich onderscheidt door het verschil in hechting van een goed acrylmateriaal aan een slecht acrylmateriaal. Acrylmaterialen van slechte kwaliteit plakken bijvoorbeeld samen en zijn moeilijk te scheiden, en acryl van goede kwaliteit kan gemakkelijk worden gescheiden.


De vijfde verpakkingsmethode:

De zachte rand van het hoogwaardige acrylmateriaal is erg goed. De slechte kleur van de acrylplaat ziet er erg gemengd uit. Deze industrie wordt joint-venture board genoemd. Natuurlijk is de goed verpakte acrylplaat absoluut duurder dan de acrylverf.


Een paar:Hot Sale Clear acryl make-up borstelhouder Volgende:Acryl display rack maken methode