Fabrieksprijs Hoge kwaliteit Duidelijke Neon Valse Wimpers doos met 6 paar houder

- Jun 13, 2017-

Fabrieksprijs hoge kwaliteit heldere neon rode valse wimpers doos met 6 paar houder


Shenzhen Tinya Plastic Product Co, Ltd, gespecialiseerd in de productie van verschillende acrylproducten.


Model: TY-HZ007, Afmeting: 300 * 240 * 30 MM. Dit product is gemaakt van 3 mm dikte acryl. Er zijn veel kleuren voor uw keuze, inclusief de heldere, neon oranje, neonrode en doe aan. Het kan 6 paar valse wimpers bevatten in een doos. Er zijn 8 sterren magneet in de 8 hoeken van het product, u hebt de werking van een magneet, de doos en deksel kunnen geadsorbeerd worden. Natuurlijk kunnen wij de grootte veranderen en uw logo op doos afdrukken als u dat nodig hebt.


Ons product wordt alleen gebruikt door hoogwaardig acrylmateriaal. Het is niet gemakkelijk om geel, niet broos, lang levensduur te veranderen. En we hebben veel soortgelijke producten voor uw keuze. Ze zijn allemaal erg modieus, dat is in veel landen populair. Veel bekende cosmetische merken zoals ons product, zoals Miranda. We hebben ook professionele ontwerpers voor u om tekeningen te ontwerpen, zodat onze samenwerking makkelijker geworden is. Welkom bij uw aanvraag.

Een paar:Acryl Tissue Holder (H90061) Volgende:Aangepaste grote 36 gaten acryl vintage lippenstift houder voor winkelplank cosmetica