Elegante kleine cosmetische fles druppelaar

- Jan 14, 2016-

Wat is een pot?

Voornamelijk betrekking heeft op de fles opening is bijzonder groot, direct met uw vingers graven, gevonden in crèmes, gezichts maskers en uw eigen wastafel.

Sommige mensen zouden zeggen: pot verpakking is gewoon "goed", alle actieve ingrediënten zullen mogen komen te vervallen

Omdat in jar visuele effect is meer atmosferische, luxe, dus het wordt gebruikt in veel merken van verpakt, ter verbetering van imago, om te parafraseren is om prijzen te verhogen. Lucht en sommige van de effectieve componenten in bepaalde antioxidanten is ongeldig, u ook niet zinvol. Vingers op het tijdstip van gebruik, groot gebied blootgesteld aan producten ook verontreiniging kan veroorzaken. Doen niet gebruik vingers te graven de beste flessen van huid verzorgingsproducten, om te voorkomen dat bacteriële infecties het ongebruikte deel van de fles aanbevolen graven stok of wegwerp katoen stick.

Maar anderen zeggen: wide-mond flessen is onschadelijk, zolang het is gevuld met slagroom

Pot element kan verdampen, grote wide-mond flessen blijkbaar heeft zijn manier, zo duur is het geen grap! Antioxidanten komen niet in contact met lucht, licht en warmte. Zo moeten de antioxidanten worden opgeslagen op een koele plaats met een gesloten fles. Echter, zelfs antioxidanten blootgesteld aan lucht is niet beschikbaar, maar ongeldige oppervlakte, diepe component zal nog steeds geldig zijn. Crème de textuur is relatief dik, vet samenstelling, water verdamping wordt blootgesteld aan de lucht. Vet samenstelling van blok water verdamping, zodat u vergrendelen van de werkzame bestanddelen in diepe kunt. Serum is gemakkelijk om te vormen, is niet geschikt om te jar.

Edit: Ik kan niet geloven dat dagelijks de meest voorkomende potten waren leiden tot een "oorlog", aangezien de pot zo kwetsbaar zijn voor verontreiniging is, graven stick ook kon niet zijn ontsnapt de AH! Wij leven niet in een steriele omgeving, in feite met een stok graven en graven met de hand is hetzelfde, op voorwaarde dat de garantie de reinheid van het hulpprogramma graven en na elke keer dat u opent de fles, onmiddellijk op de snelste snelheid schroefdeksels. Zorgvuldig gebruikt opgeslagen, die u niet hoeft te ontkennen alle jar.


Een paar:Acryl vaas, bloemenvazen Volgende:Cosmetica verpakkende materialen aanbestedingen kennis