Toon aandachtsprobleem

- May 21, 2018-

waar zijn de aandachtspunten bij het gebruik van displayrekken voor organisch glas?


de plexiglazen displaystand zelf is kleurloos en transparant, waardoor de indruk wordt gewekt dat deze zeer glashelder is en het effect ervan zeer prominent aanwezig is wanneer het product wordt weergegeven. daarom zullen veel bedrijven voorrang geven aan vitrines voor vitrines als ze kiezen voor rekjes voor weergave. het volgende is een gedetailleerde beschrijving van de punten waaraan aandacht moet worden besteed bij het gebruik van de plexiglas-displaystandaard.

 

Ten eerste moeten we, na het kopen van plexiglas-displayrekken bij fabrikanten, het oppervlak van het beschermende papier of de beschermende film niet breken tijdens het transportproces en mogen we niet direct sterven omdat de beschermende film vies is. zelfs als iedereen in een auto rijdt, is het niet 100% gegarandeerd dat het oppervlak van het plexiglazen scherm niet wordt bekrast. daarom is het bij het uitvoeren van transport noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de beschermende film intact is.

 

ten tweede, hoewel de eigenschappen van de plexiglas-displaystandaard zeer stabiel zijn, om ervoor te zorgen dat deze niet wordt vervormd, mag de plexiglas-displaystandaard niet worden samengevoegd met andere organische oplosmiddelen, laat staan dat de display organische oplosmiddelen bevat, ik hoop dat u besteed speciale aandacht aan dit punt.

 

Ten derde moet iedereen de omgevingstemperatuur regelen om ervoor te zorgen dat het plexiglas-displayplateau normaal gedurende een lange periode kan worden gebruikt. als het in een temperatuurbereik van 90 ° c wordt geplaatst. of hoger, het plexiglasplaatje kan gemakkelijk worden verzacht of vervormd. de temperatuur moet strikt worden gecontroleerd. het plexiglas-displayrek moet in een binnenomgeving van minder dan 85 ° C worden geplaatst.

 

Ten vierde, nadat het plexiglas display plat gedurende een bepaalde periode is gebruikt, zal dit onvermijdelijk wat stof of vlekken op het oppervlak veroorzaken. om de gladheid en netheid te waarborgen, is regelmatig onderhoud vereist. gebruik een zachte doek om wat zeepwater op te vangen en veeg het af. veeg het niet te hard. vergeleken met andere display-standaards is de onderhoudsmethode nog steeds erg eenvoudig.

 

als u plexiglas display-racks gebruikt, kunt u deze aandachtspunten in gedachten houden, dan verlengt dit de houdbaarheid tot op zekere hoogte. het gebruik van plexiglas display-stands voor het tonen van merchandise kan dienovereenkomstig ook de kwaliteit van de producten verbeteren, dus veel bedrijven zijn dol op acrylproducten. als je acryl wilt aanpassen, kun je de officiële website raadplegen.


Een paar:Topverkoper acryl ijdelheid organisator Shenzhen fabriek Volgende:Wat zijn de onderhoudsmethoden voor acrylboxen?