Details van de milieu toepassing van cosmetica

- Jan 14, 2016-

BNT nieuws in cosmetica zoals de zondvloed van vandaag, veel consumenten kiezen wat voor soort product op een verlies. Cosmetica ontwikkeling ontwikkeling technologie, high-end cosmetica en goedkoop make-up wordt het verschil in werkzaamheid geleidelijk afneemt. Dus, de productprestaties heeft niet alleen gemarkeerd het verschil.

Dan schoonheidsproducten met fase ontwikkeling van esthetische en sociale betekenis. Cosmetica bedrijven catering aan de consument aan de ene kant als u wilt mooie containers make-up voorkeuren, terwijl consumenten uiteindelijk begeleiden weggegooid containers, verwezenlijking van recycling.

Actief zijn gepromoveerd in verschillende velden van natuurlijke eco-vriendelijke keer, schoonheid is geen uitzondering. Volgende, kies u drie zelfs de lege flessen kunnen worden gerecycleerd milieu cosmetica.

Bruine fles blokkeren van de zon, maken de inhoud van de fles doet niet oxideren. Daarom, als u wenst te blokkeren van de zon met een bos van bloemen in een fles, bruin cosmetische flessen als vazen gebruikt zou zijn geweest passende.

Bruine fles is een doeltreffende tool gemodificeerde plant, vanuit het esthetisch oogpunt, bruine flessen en bloemen en een uniek gevoel van contrast, rustige gevoel van een object. Als de fles had ook gedrukt een paar regels is zeer bijzonder over de letters van het alfabet, vanuit een oogpunt van ontwerp, het effect is verdubbeld.

Volgens verklaard, AVEDA alle gevoelige lichaam formule is een fles voor een vaas producten. Hoewel er een beroemde gestimuleerd huid zacht, vochtige en het effect van de verpleging van producten, maar in de SNS en blogs worden gebruikt als een fles in de afbeelding om meer mensen te verklaren.


Een paar:Screening werd gestopt met cosmetica gooide ze de fles Volgende:Cosmetische container volume meer dan 100 ml