aangepaste heldere acryl cosmetische caddy organizer opbergdoos met make-up borstel houder te koop

- May 26, 2018-

Basis informatie

  • Model NO .: goedkope nagellak

  • Toepassing: binnen

  • Kleur: veelkleurig

  • Type: make-up organizer

  • Materiaal: kunststof

  • Geschikt voor: Alle

  • Aangepast: aangepast


  • Kleur: Wit / Warm Wit / Rood / Geel / Blauw / Groen

Productomschrijving

Het is materiaal is Arcylic, modelleer variëteit, levensecht, ingebouwde LED-lamp serie, LED-hoeveelheid kan vrij worden aangepast, zoals sneeuwvlokken, bieden een verscheidenheid aan vormen, zoals sneeuwvlokken, kaarsen, ster, kerstman, rendier, klokken, ijsbeer , snoepriet ....... de opties zijn echt onbegrensd.

Onze ontwerpexperts staan te popelen om u te helpen bij het ontwikkelen van ideeën en concepten voor uw gebouwontwerp aan de voorkant, skylinedecoraties, winkelcentrum, huis, plein en uw kerstversiering. Onze interne ontwerpers maken ontwerpen die van de hoogste kwaliteit zijn, op maat gemaakt om aan uw behoeften te voldoen, en bieden het hoogste rendement op uw budget. Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan met het creëren van een uniek en aantrekkelijk gebouwfrontontwerp.

Productmaterialen zijn zorgvuldig geselecteerde leveranciers, een glad oppervlak zonder scherpe stekels en onzuiverheden, verlengsnoer voor 3 tot 5 m, laagspanningsproducten, veilige en goede beveiliging. Product verpakking kleur box verpakking, ook kan een postorder doos maken en dus op de verschillende verpakking. Elk product zal door onze strenge kwaliteitscontroles voor export gaan, de rechten en belangen van consumenten en kopers beschermen. Compleet productcertificaat, na de certificatie-instelling certificering. Wij zijn een professionele kerstverlichting in de ondernemingen, heeft 11 jaar ervaring in import en export kroonluchters, producten met een goede kwaliteit, binnen de industrie heeft een goede reputatie, alle producten hebben een concurrerende prijs voordeel.

Ons bedrijf levert verschillende soorten producten. Hoge kwaliteit en gunstige prijs. We zijn blij om uw aanvraag te ontvangen en we zullen hier zo snel mogelijk op terugkomen. We houden ons aan het principe van "eerste kwaliteit, service eerst, continue verbetering en innovatie om de klanten te ontmoeten" voor het beheer en "zero defect, nul klachten" als de kwaliteitsdoelstelling.


Een paar:counter nagellak Displaystandaard Volgende:Duidelijke make-up displaystandaard