Cosmetische verpakkingsontwerp hoogtepunten

- Jan 14, 2016-

Licht: op de verpakking markeren de personalisatie

Is de ziel van de cosmetica industrie innovaties, Techpack bedrijf is een typische vertegenwoordiger van de onderneming. Bedrijf in de buurt van Parijs een Innovation Center, gewijd aan het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe concepten en nieuwe product prototypes instellen. Creative Director, Michel Limongi zei, "we moeten absoluut voorkomen dat ontwerpen en de productie van pakketten reeds op de markt. Vrouwen cosmetica zijn vaak draagbare, niet alleen thuis, in de auto of op de trein. We moeten geduldig en communiceren met veel vrouwen, inzicht in hun werkelijke behoeften. "

Licht II: de toepassing van geavanceerde technologieën

Op zoek naar meer effectieve gedecentraliseerde systeem is een van de belangrijkste methoden om te onderscheiden van hun producten. Seaquist sluitingen in Italië gehouden tijdens Cosmoprof 2004 show, nadruk op de gedecentraliseerde systeem van SimpliSqueeze ventiel. In het eerste geval, alleen wanneer de container is zullen extrusie product vloeien uit. Oorspronkelijke SimpliSqueeze is ontworpen voor frisdranken productontwerp, maar op andere gebieden zoals cosmetica ook op grote schaal worden geaccepteerd. Teraxyl tandpasta producten hebben ook gebruikte deze dop, slechts een hand kan worden gebruikt, niet een puinhoop.

Kleur III: vacuüm verpakking rustig stijgen

Als een product nauw aan de industrie van de schoonheid verwant is, cosmetica verpakking moet zowel beschermende en functionele als decoratieve, en meerdere lagen kunststof samengestelde technologieën de aandacht getrokken. Hierdoor meerdere verschillende soorten kunststof gelamineerd samen vormen ieder kleur en vorm van de container. Van de verpakking kunnen worden geïsoleerd aan de ene kant, air prestatieverbetering; door het mengen van verschillende soorten materiaal aan de andere kant, in verschijning op de verbazingwekkende visuals en een unieke textuur.


Een paar:Cosmetica verpakkende materialen aanbestedingen kennis Volgende:Cosmetische verpakking moet ook meer aandacht aan milieukwesties