Cosmetische container volume meer dan 100 ml

- Jan 14, 2016-

Vanwege het warme weer, veel passagiers vliegen uit cosmetica, zoals zonnebrandcrème dragen, producten van de zorg van de huid, maar omdat zij niet de bepalingen van de artikelen die luchtreizigers begrijpen niet kon worden door middel van beveiliging. Volgens de verordening, zonnebrandcrème, skin care producten voor persoonlijk gebruik, zoals cosmetica, container volume mag niet groter zijn dan 100 ml en geplaatst in afzonderlijke zakken, fles voor screening personeel controleert. Speciale herinneringen zijn sommige passagiers dragen cosmetica, heeft al enkele, maar het volume van de container van meer dan 100 ml, nog steeds op de veiligheidscontrole. Daarom, passagiers vóór cosmetische, in containers niet meer dan 100 ml, gemakkelijk beveiliging is aangebracht.

Ondertussen begeleidende baby passagiers brengen vloeibare zuivelproducten, evenals de boekwaarde vloeibare medicijnen vereist bij patiënten met diabetes of andere ziekten (de beste manier om te dragen een voorschrift), na de veiligheidscontrole na om ervoor te zorgen dat geen twijfel, kan worden volstaan om te voeren. Volgens de verordening, passagiers op binnenlandse vluchten zal worden toegestaan om te voeren vloeistoffen, maar kunnen worden afgeleverd. Als ze hoeven te voeren dranken, moet grote containers van vloeibare producten zoals cosmetica, geplaatst in de bagageafhandeling bagage op voorhand.

Onlangs, sommige reizigers bezorgd in de gedemilitariseerde zone, niet roken, dat u probeert te verbergen de aanstekers, wedstrijden of bagage. Veiligheid ambtenaren meerdere malen in de taille, tong en andere verborgen delen van de passagiers gevonden verborgen branden. Volgens de statistieken, de luchthaven van Nanjing in beslag genomen verschillende soorten brand meer dan 300 keer per dag.


Een paar:Details van de milieu toepassing van cosmetica Volgende:Water spier reizen make-up Kit heb je kiezen?