Heldere cosmetische organizer met laden

- Jun 26, 2018-

Waarom Coose Onze heldere cosmetische organizer met laden?

1, A MOET VOOR MEISJES HEBBEN , deze elegante en trendy heldere cosmetische organizer met laden is ideaal voor elk meisje, ze kunnen deze organizer gebruiken om hun geliefde jewelries en beautyorganizer in een schatkist te bewaren. Het als een Pandora's Box met magie, laat de meisjes gelukkig zijn. Dus als de verjaardag van uw familie en uw vrouwelijke vrienden eraan komt, of de belangrijke vakantie, kies dan voor deze cosmetische organizer met laden voor hun geschenk, het is een goed idee.

 

2, LUXE TRADURE BOX , deze heldere cosmetische organizer met laden, 3 laden met luxe kristallen knoppen, die de organisator verblindend en mooi laat. Deze prachtige organizer, als je hem op je huis of badkamer zet, zal je huis meer modieus maken. En u hoeft zich geen zorgen te maken dat deze luxe doos zich zal onderscheiden van de hele omgeving, het kan elke decoratie evenaren en verfraaien.

 

3, GOEDE OPSLAG , elk meisje heeft veel cosmetische en huidverzorgingsproducten, dat is van een liefde voor schoonheid. Maar als je veel schoonheidsproducten had en je blijft kopen, zullen je cosmetica steeds meer worden, zelfs als je je bewust bent waarom je favoriete mandarijn lippenstift weg is, omdat je lippenstift en andere make-up te veel is. Als u onze cosmetische organizer met laden heeft, zal uw probleem perfect worden opgelost. Omdat de onderste 3 laden van de organizer je 24-delige lippenstift, 20st nagellak, 16-delige oogschaduw, 12-delige make-upborstels en eyeliners, 10 paar wimpers kunnen bevatten. De bovenste geopende laag kan 6-voudige vloeibare stichtingen en andere omvangrijke flessen sorteren. En je kunt je Jewelries ook in de laden doen. Alles heeft zijn eigen plek, je kunt het item dat je nodig hebt snel zien en nemen, zodat je veel tijd kunt besparen om je make-up te vinden wanneer je een date hebt.

Clear Cosmetic Organizer With Drawers (1).jpg

Een paar:Toepassing van acrylproducten Volgende:Hot Sale LED-verlichting Acryl Wijnvertoning