Acryl make-up opslag wissen

- Jul 04, 2018-

Waarom kiezen voor onze Clear Acrylic Makeup-opslag?

1, 7 COMPARTIMENTEN, deze doorzichtige algemene opslagmaat van acrylmake-up is 280W * 140D * 140H mm, 3 grote compartimenten van 140W * 50D * 140Hmm, die grote maatverzorgingsproducten en -accessoires kunnen bevatten. 2 kleine secties grootte is 70W * 40D * 60Hmm, het kan uw kleine maat lipstick, nagellak en parfumflesjes sorteren. De andere 2-laags afmeting is 140W * 90D * 70Hmm, er zijn perfecte posities voor uw oogschaduw en geperst poeder. U kunt deze opslag gebruiken om uw cosmetica of dagelijkse benodigdheden op één plek te bewaren om veel ruimte voor uw huis te besparen.

 

2, MEERVOUDIGE SCHATKIST, deze doorzichtige acrylmixopslag is multifunctioneel. Als u een doos wilt vinden om uw schoonheidsproducten te sorteren, is deze opslag een goede keuze, deze kan uw oogschaduw, make-upborstels, vloeibare foundation, wimpers, nagellak, wenkbrauwpotlood, lipvoering en parfum dragen. Als het bureaublad van uw kinderen chaotisch is en u de liniaal niet van een stapel briefpapier kunt vinden, denken we dat onze acrylopslag u zal helpen om het probleem op te lossen en uw kind een goede gewoonte van ordening te laten vormen. Als de liniaal, pen en potlood hun eigen ruimte hebben, de gum, boekriool en correctievloeistof op één plek, uw notitieboek, puntenslijper in één vak, zullen uw kinderen de pen die ze nodig hebben gemakkelijk meenemen en het huiswerk snel voltooien . Als uw restaurant of koffiewinkel zak, suikerzak, zakdoekje of andere accessoires voor elke tafel kruiden verspreid is, wilt u een opslag vinden om het te sorteren en de tafel netter en schooner te maken, onze opslag is een goede keuze.

 

3, STERK EN DUURZAAM, onze deze heldere acryl make-up opslag gemaakt van 4 mm dikte hoge kwaliteit transparant acryl materiaal, het materiaal heeft SGS certificaat, niet-toxisch en milieuvriendelijk, dus zelfs je baby raakt het, dat is veilig. En zelfs als de opslagcapaciteit niet groot is, gebruiken we het materiaal van 4 mm dikte om de make-upopslag te maken, niet gemakkelijk kapot en je kunt het lange tijd gebruiken.

Clear Acrylic Makeup Storage (1).jpg

Een paar:De Kleine Cosmetische Organisator van mooie maniervrouwen Volgende:Small Makeup Lipsticks-opslag