Doorzichtige acryl make-up organizer met laden

- Jul 03, 2018-

Waarom kiezen voor onze acryl make-up organizer met laden?

1, MULTIFUNCTIONELE ORGANISATOR, deze acryl make-up organizer met lades is 300 * 150 * 160 mm, de afmeting is niet groot, maar hij kan alle cosmetica bevatten. De organizer heeft 2 laden, 6 vakken en open bovenkant, zodat de organisator kan worden gebruikt om uw schoonheidsprofessionals en Jewelries samen op te slaan. De 2 laden kunnen uw oorbellen, ringen, armband, broche en andere sieraden organiseren. De open bovenkant kan uw dagelijkse huidverzorgingsproducten bevatten, zoals gezichtsreiniger, gezichtscrème, oogcrème, etc. De 6 compartimenten bestaan uit 3 grote en 3 kleine secties, de grote delen kunnen uw vloeibare foundation, wenkbrauwpotlood, make-upborstels bevatten , oogschaduw, de andere 3 kleine roosters kunnen 6pcs lipsticks of nagellak bewaren. Als je deze make-up organizer gebruikt, houd je je alle cosmetica op één plek, zodat je meer ruimte krijgt voor je andere accessoires.

 

2, GEMAKKELIJK TE SCHOONMAKEN, deze acryl make-up organizer met laden gemaakt van premium kwaliteit en milieuvriendelijk acryl materiaal, het is sterk en duurzaam, je kunt het gebruiken om je alle schoonheidsproducten op te slaan en het zal 5 jaar lang niet van kleur veranderen. En als u het in uw badkamer of slaapkamer zet, zal het veel stof opzuigen, u hoeft alleen maar een natte doek te gebruiken om af te vegen of water te gebruiken om schoon te maken en vervolgens in de lucht te drogen. Het kan eenvoudig worden gereinigd, niet zoals bij andere gewone plastic organizers die met een speciaal afwasmiddel moeten worden behandeld.

 

3, SUPERIOR SERVICE, ons team maken de beste service, voor bestelling, onze verkoop zal de acryl make-up organizer met laden alle details aan u, inclusief grootte, materiaal, materiaal dikte, accessoires en logo. Als u enkele wijzigingen in uw standaardontwerp wilt aanbrengen, zal ons ontwerpteam de tekening maken op basis van uw vereisten en u laten bevestigen. Wanneer u de bestelling plaatst, de goederen in productie, zal onze merchandiser uw bestelling opvolgen en het productieproces rapporteren. Nadat de bestelling is voltooid, als u ons wilt laten regelen, ontvangt u van onze makelaar verschillende opties, kunt u de beste manier voor u kiezen op basis van uw behoefte. Dus als u de bestelling plaatst, houden we uw bestelling in de gaten en zorgen ervoor dat u de tevreden producten krijgt.

Clear Acrylic Makeup Organizer With Drawers (1).jpg

Een paar:Clear Acrylic Bird House Volgende:De Kleine Cosmetische Organisator van mooie maniervrouwen