Doorzichtige acryl make-up laden

- Jul 03, 2018-

Waarom kiezen voor onze Clear Acrylic Makeup-laden?

1, SUPERIEURE KWALITEIT & MULTIFUNCTIONELE, deze heldere acryl make-up laden 3 mm dikte hoge kwaliteit acryl, en het is door gegoten, niet met de hand gemaakt, dus de organisator elk deel lijkt een stuk, geen sporen van lijm, het frame is van metaal, dus het zal sterker zijn dan de gewone plastic opslag. En het is multifunctioneel, het kan op uw kaptafel worden gezet om uw cosmetica en huidverzorgingsproducten te organiseren. Als u denkt dat uw badkamer een tissue mist en dagelijks wordt gebruikt voor opslag, kunt u er een transparante acrylmagazijn in plaatsen. Als u denkt dat uw tafel op het kantoor chaotisch is en u altijd veel tijd besteedt aan het vinden van uw bestand, kunt u deze opslag gebruiken om uw kantoorbenodigdheden te sorteren.

 

2, GROTE CAPACITEIT, heeft de duidelijke acryl make-upladen 1 verwijderbare dienblad en 3 laden, kunnen de 3 laden uw jewelries en horloges organiseren, elke lade grootte is 290W * 185D * 45Hmm, uw alle jewelries heeft zijn eigen huis, zodat u kunt krijgen de bewonderde oorring of ketting gemakkelijk wanneer in de gehaaste ochtend. De bovenste lade heeft 20 compartimenten, 12 lipsticksleuven, 4 nagellakroosters, 1 houder voor make-upborstels, de andere 3 grote compartimenten kunnen uw grote cosmetica en parfum dragen. U kunt uw alle schoonheidsproducten en persoonlijke accessoires in elke lade of secties plaatsen op basis van uw behoefte. Uw make-upproducten in één make-upopslag samen, het zal u helpen meer ruimte te besparen voor uw kaptafel of badkamer, en dat zal u helpen de items die u wilt gemakkelijker te vinden.

 

3, STIJLVOL & MODERN, deze transparante acryl make-up laden heeft een metalen frame, niet zoals andere gewone organisator is van kunststof of acryl allemaal. Het metalen frame combineert de transparante acrylladen en laden, de zachte items en de sterke buitencombinatie laten de hele agenda er moderner en exquise uitzien. Dus zelfs je huisdecoratie is pastorale stijl of moderne decoratieve stijl, zelfs in vintage stijl, je hoeft je geen zorgen te maken dat de doorzichtige acryl-make-uplade uit de plaats zal raken, het kan perfect bij verschillende decoraties passen.

Clear Acrylic Makeup Drawers (1).jpg

Een paar:Acryl huisdierbedden (CW4820-005CB-Silverkeys) Volgende:Acryl servetdoos 2