Goedkope duidelijk make-up organisator

- Jul 13, 2018-

Waarom kiezen voor onze goedkope duidelijk make-up organisator?

1, ECO-vriendelijk materiaal, de goedkope duidelijk make-up organisator gemaakt van hoogwaardig acryl materiaal, stabiele chemische eigenschappen, niet-toxisch en smaakloos. Dat zal laten u 2 zorgen opzij zetten, een is dat je hoeft niet bang je baby zal aanraken, zul je meer tijd om andere dingen in plaats van ogen houden op uw kinderen te doen. De andere is je hoeft geen handvat complexe aangepaste mijnen, als het materiaal van de goederen is niet milieuvriendelijk, niet kan voldoen aan de invoerbepalingen van uw land, zal het worden vastgehouden door de douane, u zal besteden veel tijd om te gaan met de verzending. Onze dit goedkope duidelijk make-up organisator laat je geen Dit baart zorgen.

 

2, 360 graden draaien, dit duidelijk goedkope make-up organisator met roterende base, u kunt het draaien in elke richting. De andere leveranciers soortgelijke organisator roterende basis slechts 6 beren, maar we toegevoegd 2, zodat er 8 beren op de basis. Dat laat de organisator zijn meer stabiel en ultra stille wanneer u het roteert. Uw alle cosmetica in deze organisator, wanneer je make-up en je zit op de stoel u niet tot uw lippenstift moeten opkomen, je hoeft alleen te draaien, alle cosmetica zal gemakkelijk worden betreden.

 

3, grote capaciteit, deze goedkope duidelijk make-up organisator heeft 2 verwijderbare lade's in het midden, elke lade met 2 afneembare scheidingswand, kunt u de scheidingslijn op basis van de grootte van de zorg van uw huid. De bovenste lade bestaan uit 8 grote rasters en 18 kleine rasters. Die kunnen worden gesorteerd voor uw lippenstift, make-up borstels, nagellak, wenkbrauw potlood, lip-liner en andere vergelijkbare grootte-accessoires. Het palet van de bodem kan worden gebruikt voor groot formaat skin care producten en cosmetica, zoals gezichtsmasker, vloeibare stichtingen, oogcrème, etc, het maximaal 200 schoonheid essentials kunt organiseren.

Cheap Clear Makeup Organizer (1).jpg

Een paar:Goedkope acryl make-up organisator Volgende:acryl make-up opbergdoos