Goedkope heldere 24-holes cosmetische organizer lipstick houder voor cosmetische winkel

- Jun 10, 2017-

Goedkope heldere 24-holes cosmetische organizer lipstick houder voor cosmetische winkel


Shenzhen Tinay Plastic Product Co, Ltd, gespecialiseerd in de productie van acrylproducten.


Model: TY-HZ002, de maat is 150 * 100 * 85 MM. Het is gemaakt van 3 mm dikte geïmporteerd acryl. Het heeft 4 rijen en 6 kolommen, dus het heeft 24 holen om 24 lipstickhouder te houden. Het is professioneel ontworpen om lippenstift te laten zien, en de hoogte van elke verdieping neemt geleidelijk toe. Voorrijproducten hebben geen invloed op de weergave van producten van de achterste rij. We kunnen uw logo erop printen via een scherm zoals de foto. De maat en de materiaaldikte kunnen volgens uw wensen veranderen.


Wij gebruiken alleen acrylplaat van hoogwaardig grondstof, om ervoor te zorgen dat het product niet broos is, niet makkelijk vergelijkt, lange levensduur. Bovenal hebben we professionele ontwerpers die tekeningen verstrekken en ervoor zorgen dat we niet in de verkeerde richting gaan wanneer u de details van het product communiceert. Welkom bij uw aanvraag.

Een paar:Acryl Papierdoos (HHPH003) Volgende:Acryl 4 laag bulk cosmetische opbergdoos container hoesje duidelijk materiaal make-up organisator