Voordelen van acryl snoepdoos

- Aug 24, 2018-

Voordelen van acryl snoepdoos

Acryl snoepdozen als nieuw materiaal hebben invloed op traditionele ijzeren kisten en houtproducten, vooral in supermarkten en op andere plaatsen waar de transparantie van de doos extreem hoog is. Het gebruik van snoepbakken van acryl is behoorlijk hoog en acryl snoep voor verschillende gebruiksnoden. Het materiaal van de doos is ook anders. Acrylic maakt perfect gebruik van alle plaatsen met zijn goede verwerkingsprestaties. De fabrikant van de snoepdoos legt de voordelen van de acryl snoepdoos uit.


Voordelen van de candybox van acryl:

Acryl bonbondoos, uitstekende transparantie, kleurloos transparant acrylblad, lichte overbrenging van meer dan 92%; De acryl bonbondoos heeft uitstekende weerbestendigheid en aanpasbaarheid aan de natuurlijke omgeving, zelfs als het lange tijd aan zonlicht wordt blootgesteld, wind en regen. Het zal zijn prestaties niet veranderen; de acryl snoepdoos heeft goede anti-aging eigenschappen en kan veilig buiten worden gebruikt.


Acryl bonbondoos heeft goede verwerkingsprestaties en is geschikt voor zowel machinaal bewerken als thermovormen. Acryl snoepdoos heeft uitstekende volledigheid. Acryl bonbondoos heeft een grote verscheidenheid, rijke kleuren en uitstekende uitvoerige prestaties, die ontwerpers voorzien van een verscheidenheid aan keuzes. Acryl snoepdoos kan worden geverfd, het oppervlak kan worden geverfd, zeefdruk of vacuüm gecoat; De acryl bonbondoos is niet-toxisch, zelfs als het lang in contact met mensen is, het is onschadelijk, en het gas dat tijdens verbranding wordt geproduceerd produceert geen giftig gas.


Een paar:Acryl display rack maken methode Volgende:Wat moet ik doen als het acrylbeeldscherm is bekrast