Acryl pennenhouder

- Jun 15, 2018-

Waarom kiezen voor onze acryl pennenhouder?

1,   UNIEKE FROSTED COLOR , de acrylpen   houder gemaakt van hoogwaardig gegoten acryl, niet zoals andere gebruikelijke weergave is geëxtrudeerd acryl. Onze acryl materiaalsoort met SGS-certificaat is eco-vriendelijk. Je legt het op je bureau om je pen, penselen, potlood te sorteren, het display zal binnen 10 jaar niet meer veranderen.

 

2,   FLEXIBEL & MODERN DESIGN , de acrylpen   houder is flexibel , het bestaat uit 6 cirkels, verbonden door een metalen staaf. Het ontwerp is eenvoudig en modern ,   als u het op uw kantoor of thuiskantoor plaatst, zal het veel plezier vergen voor uw werk en leven. De cirkel is flexibel, u kunt deze aanpassen aan uw behoefte.   Dus als je werkt of andere dingen doet, maar je kleine baby wil met je spelen, kun je ze de acrylpenhouder als speelgoed geven, we denken dat ze erin geïnteresseerd zullen zijn.

 

3,   MULTI-FUNCTION, de acrylpen   houder,   je kunt het gebruiken om je pen, potlood, markeerstift te sorteren   uw bureau goed geregeld en opgeruimd. En als u het op uw kast legt, kan het uw wenkbrauwpotlood, make-upborstels, nagelborstel, lipliner, enz . Organiseren. Dat is ook een goede organisatie voor uw schoonheidsproducten. En als u een organisatie wilt zoeken voor afstandsbediening op uw huis of kantoor, telefoon of andere benodigdheden, dan helpt onze acryl pennenhouder u om dat te sorteren, u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw tafel weer chaotisch zal zijn.


Acrylic Pen Holder (5).jpg

Een paar:Groothandel aangepaste acryl make-up nagellak en accessoires opslagcontainer met lade te koop Volgende:Make-up en sieraden organisator