Acryl Office Desktop organisator

- May 29, 2018-

Basisinfo.

Model NO.:STY-WJSN995Gebruik: make-up
Type: opslag vakken & opslaglocatiesVorm: kubus
Kleur: Clear, Black, marmer of aanpassenMateriaal: acryl
Gevouwen: ongevouwenPakket: polyester zak + Master karton
Handelsmerk: SDIHerkomst: China
Grootte: L12cm x D12cm x H8cmHS Code: 3926909090
Productie capaciteit: 35000 / maand

Productbeschrijving

1, AANGEPAST PATROON AFDRUKKEN, onze office desktop organisator 4 zijden met patroon afdrukken, en het patroon kunnen worden aangepast. Je hoeft alleen maar te bieden uw ontwerp, we willen graag voor u afdrukken. Als u geen patroon bestand of foto, je hoeft alleen maar te laten weten van uw afdrukken eisen, ons design-team zal tekening voor u maken. Als u niet tevreden mee bent, zullen wij het wijzigen till you think dat it 's dat u nodig hebt.

 

2, 4 COMPARTIMENTEN,de office desktop organisator totale grootte is 120W * 120 D * 80HMM = 4.72W * 4.72D * 3.14 H INCHES. Het is gebouwd met 4 compartimenten, de grootte van elk compartiment is 60W * 60D * 80Hmm. U kunt sorteren je alle kantoorartikelen, pen/potlood, nietmachine, schaar, nietjes en gummen. Dat laat uw kantoor/huis-Bureau meer netjes en schoon. U bestelling op het Bureau houden en kunt om het even welk van uw kantoormateriaal.

 

3, VEELZIJDIG, onze office desktop organisator is multi-functie, kunt u het gebruiken voor Kunsten en ambachten evenals wat naaien gebruiksvoorwerpen. Wat u ook kiest om het te gebruiken, want dit product aan het werk is!

 

Office Desktop Organizer (4).jpg                                                                                

Een paar:Duidelijke make-up displaystandaard Volgende:Wat zijn de voorschriften voor de productie van acryl display rekken