acryl make-up opbergdoos

- Jul 11, 2018-

Waarom kiezen voor onze acryl make-up opbergdoos?

1, PREMIUM CRYSTAL ACRYL, de opbergdoos voor acrylmake-up is gemaakt van hoogwaardig glashelder acrylmateriaal, dankzij het hoge transparante uiterlijk kunt u de cosmetica binnen gemakkelijk herkennen, u hoeft niet veel tijd te besteden aan het vinden van uw lippenstift van verschillende make-upproducten . Als u de opslagdoos op uw kaptafel legt, wordt deze met stof of besmeurd, maakt u zich geen zorgen, deze kan eenvoudig met water of een natte doek worden gereinigd.

 

2, MOOIE GEDRUKTE PATROON, de acrylmake-up opbergdoos 2 zijden met patroonafdrukken, het patroon kan worden aangepast op basis van uw behoefte. En als u ons advies nodig heeft, ontwerpt ons ontwerpteam de populaire afbeeldingen voor u, u kunt kiezen uit de opties. Wij zullen u voorzien van een patroon in verschillende stijlpatronen, moderne stijl, vintage stijl, pastorale stijl of streetstyle. Er zijn verschillende en prachtige patronen voor uw keuze.

 

3, ALLES IN ÉÉN, de opslagmagazijn van acrylmake-up is 10W * 7D * 9,6H inch, de opslagruimte met 4 laden, de hoogte van de onderste lade is 3,54 inch, de hoogte van het midden 2 laden is dezelfde 2,4 inch, hoogste niveau is 1,26 inch. De verschillende ladehoogte kan in uw opbergdoos make-up met verschillende afmetingen, uw lippenstift, nagellak, oogschaduw, poederdons, oorbel, ringen, armband en andere accessoires sorteren. Dus als je verzint, hoef je alleen deze opbergdoos open te maken en de jurk te voltooien.

 Acrylic Makeup Storage Box (1).jpg

Een paar:Goedkope duidelijk make-up organisator Volgende:Acryl Countertop make-up Display