Acrylic Hotel Acrylic Tissue Box

- Jul 03, 2018-Product detail

Productomschrijving

1. Acrylic Tissue Box is plasticiteit en niet gemakkelijk gebroken. Vergeleken met gewoon glas en gewone plastic producten op de markt heeft Acrylic Tissue Box veel voordelen.
2. Acrylic Tissue Box heeft een goede lichttransmissie en een sterke strijd. Vergeleken met gewone kunststoffen is de lichttransmissie van Acrylic goed. De lichttransmissie van transparant acryl is beter dan het glas, het kan meer dan 92% bereiken. In vergelijking met de glasmaterialen zijn de voordelen van Acrylic uitstekend, de krachtige strijd is een van de voordelen. Er wordt gezegd dat sommige landen wetgeving hebben, vensters zijn Acryl in plaats van glas op plaatsen waar kinderen actief zijn, omdat de Acryl sterk is en niet gemakkelijk gebroken.
3. Acrylic Tissue Box is draagbaar. De dichtheid van acrylmaterialen is kleiner dan die van het glas. Het is veel lichter dan dezelfde volumematerialen.
4. Acrylic Tissue Box is milieubescherming. Het meubilair van Acryl is niet alleen elegant en duurzaam, maar ook milieubescherming.Een paar:nagellak opslag ideeën Volgende:Roterende make-up organizer